mma_usce_rodja

ULTIMAT FAJT

„TESLA FAJTING ŠAMPIONAT“

Spremni za Halu sportova

 

U Hali sportova na Novom Beogradu u nedelju, 19. juna, održaće se borilački spektakl u MMA – mešovitim borilačkim veštinama. U okviru „Tesla fajting šampionata” održaće se 10 mečeva uključujući polufinale i finale rijaliti programa „Put ka vatrenom ringu“.

Momci koji stoje iza ovog projekta su Aleksandar Rođa Radosavljević i Dragan Gagi Tešanović.

– Prvi put u domaćoj produkciji imaćemo borilački spektakl po najvišim evropskim i svetskim standardima. Profesionalna rasveta i ozvučenje, zvanično otvaranje turnira nalik na najveće organizacije iz Japana samo su deo onoga što će publika moći da vidi u „Hali sportova“.  Biće to idealna prilika da se domaćoj publici približi MMA sport na najbolji mogući način, ali i domaćim borcima da se pokažu u pravom svetlu. Podršku i pomoć u organizaciji smo dobili od kladionice „Mocart“, Delta sitija i „Ultimat nutrejšna“ – bio je prvi komentar Aleksandra Rođe Radosavljevića.

Povezana vest:  TEKVONDO, Treći dan na kadetskom SP bez medalja

Kako je zamišljen program večeri?

– Održaće se ukupno 10 mečeva. Program će otvoriti polufinalni dueli rijaliti programa „Put ka Vatrenom ringu“, a onda će uslediti revijalni mečevi, ukupno sedam. Meč kojim će se završiti program u „Hali sportova“ je finale rijalitija „Put ka Vatrenom ringu“. Verujem da su borci učesnici, kao i završnica rijalitija dovoljna pozivnica za sve da nam se u nedelju, 19. juna pridruže – zaključio je Radosavljević.

Povezana vest:  KJOKUŠINKAI, Kjokušinkai karate tim Srbije sutra ide na Svetski kup

Parovi: Dragutin Milošević – Davor Vidović, Stevan Tuović – Stefan Stanković, Vaso Bakočević – Zoran Mladenović, Vladimir Jovanović – Marko Đukić, Dejan Novaković – Ilija Lonar, Slobodan Maksimović – Stefan Bukumirić i Stefan Božić – Aleksandar Domazet.

Polufinale „Puta ka Vatrenom ringu“: David Vasić – Nemanja Uverić, Svetoslav Nikolajev – Bojan Veličković.

Povezana vest:  Kočergin održao seminar u Beogradu