HELL ENERGY će tokom 2024. godine organizovati međunarodni bokserski šampionat HELL Boxing Kings a nagradni fond je preko 1.000.000 dolara. U okviru šampionata biće izabrani najbolji, najspremniji sportisti iz deset država, koji će se na kraju boriti u četiri kategorije za osvajanje titule prvaka HELL Boxing Kingsa. Tokom emitovanja uživo u ringu će se boriti i poznata lica u tri kategorije. Najbolji iz svih država učesnika takođe se bore za glavnu nagradu od 100.000 dolara i slavu koju će im doneti HELL Boxing Kings.

Povezana vest:  Baltić osvojio srebro na Beogradskom pobedniku

Pod sloganom „Svoje snove biraš sam, mogućnost za to pruža ti HELL Boxing Kings!” organizator poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u međunarodnom bokserskom šampionatu. Mogu da se prijave učesnici iz sledećih država: Mađarske, Slovačke, Češke, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Grčke, Bugarske i Azerbejdžana. Prijava traje od 1. februara do 15. marta 2024. na stranici www.hellboxingkings.com, uz uslov da je kandidat napunio 18 godina.

Šampioni pojedinih kategorija uz titulu dobijaju i 100.000 dolara, odnosno mogućnost profesionalnog ugovora sa HELL ENERGY Promotion-om. Za vredne nagrade mogu da se bore ne samo aktivni sportisti, već u ring mogu da uđu i amateri. Ovaj šampionat otvara put u svet profesionalnog sporta i onim bokserima ili akterima drugih borilačkih sportova koji raspolažu veštinama, ali do sada nisu imali mogućnost da se dokažu.

Povezana vest:  TEKVONDO, Milica Mandić peta na Grand priju

Prijavljeni će se predstaviti na kastinzima koji će se održavati u njihovim državama, počev od marta. Borce, koji tom prilikom budu odabrani, u junu očekuju eliminacione borbe, a u novembru se mogu dokazati u polufinalima. Četvrtfinale, polufinale i finale biće uživo emitovani. Borbe će biti emitovane na YouTube kanalu HELL Boxing Kingsa, odnosno medijskim plaformama šampionata.

Povezana vest:  TEKVONDO, Održana sednica Beogradskog tekvondo saveza

Finale se održava u decembru 2024. u Mađarskoj. U okviru gala programa, poput onih u Las Vegasu, nastupaju i zvezde, pa čak i jedan od najuspešnijih boksera svih vremena, devetostruki šampion sveta Roy Jones Jr., glavno lice HELL Boxing Kingsa.

Najavni video HELL Boxing Kingsa možete pogledati na ovom linku.