mma_kzn_delta

MMA

SUTRA UVEČE U HALI SPORTOVA „TESLA FAJTING ŠAMPIONAT“

Spektakl na Novom Beogradu

 

Večeras od 20 časova u novobeogradskoj „Hali sportova“ srpski MMA – mešovite borilačke veštine, imaće jedan od najvećih ispita. U kompletno domaćoj produkciji biće održan borilački spektakl „Tesla fajting šampionat“ u okviru koga će biti odrađeno i 10 mečeva, uključujući polufinale i finale rijaliti programa „Put ka Vatrenom ringu“.

Ljudi koji stoje iza ovog projekta su odlični srpski borci u MMA Aleksandar Rođa Radosavljević i Dragan Gagi Tešanović. Obojici će ovo biti premijera u organizacionom smislu.

– Prvi put u Srbiji kompletno u domaćoj produkciji održaće se borilački spektakl po najvišim evropskim i svetskim standardima. Pod tim podrazumevamo profesionalnu rasvetu i ozvučenje, kao i zvanično otvaranje turnira nalik na najveće organizacije iz Japana… Cilj turnira „Tesla fajting šampionat“ je približavanje ovog atraktivnog sporta domaćoj publici. Želimo da ljudima iz Beograda, ali i svima koji iz Srbije dođu u „Halu sportova“ predstavimo MMA u najboljem svetlu. Učesnici turnira su kvalitetni borci koji garantuju dobre i neizvesne mečeve – rekao je Aleksandar Rođa Radosavljević.

Povezana vest:  Pojedinačno boks prvenstvo Srbije 2018. ušlo u finalnu fazu

Govoreći o samom programu borbi koje će se održati u „Hali sportova“ Dragan Gagi Tešanović je istakao:

– Program će otvoriti polufinalni dueli rijaliti programa „Put ka Vatrenom ringu“,uslediće revijalni mečevi, a borba kojom će se završiti program u „Hali sportova“ je finale rijalitija „Put ka Vatrenom ringu“. Kroz ovaj rijaliti program prošlo je 20 momaka. Oni su prošli rigoroznu obuku u pet borilačkih sportova koji su sastavni deo MMA: boksu, tajlandskom boksu, rvanju, džudou i greplingu. Sistemom eliminacionih mečeva došli smo do četvorice najboljih koji će se u „Hali sportova“  boriti za profesionalni ugovor i učešće na prestižnom turniru „Ring of fajr“ u Denveru. Polufinlaisti su: David Vasić, Svetislav Nikolajev, Nemanja Uverić i Bojan Veličković.

Povezana vest:  KARATE, DOBRI REZULTATI SRBA POSLEDNJEG DANA BALKANIJADE

„Tesla fajting šampionat“ počinje u nedelju u 20 časova. Mečevi će se raditi u heksagonu. Sudije će biti Dejan Tešić, jedna od pionira domaće MMA scene licencirani FILA Grepling sudija, i Stanka Pejović, prvi ženski sudija u MMA u ovom delu Evrope. Podršku i pomoć u organizaciji smo dobili od kladionice „Mocart“, Delta sitija i „Ultimat nutrejšna“

Parovi

Put ka Vatrenom ringu – polufinale: David Vasić – Nemanja Uverić, Svetoslav Nikolajev – Bojan Veličković.

Povezana vest:  Kik boks turnir "Arena Friday Fight Nights 3" 11. juna u Kovilovo resortu

Revijalni program: Dragutin Milošević – Davor Vidović, Stevan Tuović – Stefan Stanković, Vaso Bakočević – Zoran Mladenović, Vladimir Jovanović – Marko Đukić, Dejan Novaković – Ilija Lonar, Slobodan Maksimović – Stefan Bukumirić i Stefan Božić – Aleksandar Domazet.

Put ka Vatrenom ringu – finale: pobednici polufinalnih mečevi

PHOTO: ataimages.rs

mma_borci_merenje_delta