TEKVONDO

Bez Mitrovića u Vrbovcu

 

ADRIJANA_CICRICSutra na međunarodnom turniru koji se održava u Vrbovcu, 40 kilometara od Zagreba nastupiće takmičari tekvondo kluba „Beograd“.

-Više godina unazad nastupamo na ovom takmičenju koje je standardno visokog kvaliteta, naročito u seniorskoj konkurenciji. Nastupićemo sa pet takmičara,u juniorskoj selekciji nastupiće Aleksandra Radmilović, dok će se u seniorima oprobati Vanja i Boris Zlatanović, Svetlana Filipović i Andrijana Ćirić. nažalost jedan od naših kvalitetnijih takmičara Stojan Mitrović neće nastupiti zbog ponovljene povrede noge. Sa takmičarima na put ide i novopečeni sudija međunarodnog ranga Davor Borodenko, tako da ćemo i u sudijskom nastupu imati našeg predstavnik – rekao je Ljubiša Rakić, trener TK Beograd.

Povezana vest:  Tekvondistkinja Tijana Bogdanović: 2016. bila neverovatna, 2017. cilj je Svetsko prvenstvo

-Ovo nam je jedno od takmičenja u pripremi za državno prvenstvo predviđeno za prvi vikend aprila gde će seniori i kadeti odmeriti svoje znanje i boriti se za mesto u nacionalnom timu za učešće na Evropskom seniorskom prvenstvu u Rusiji početkom maja – rekao je na kraju Rakić.