fudokan_kzn_dec

FUDOKAN KARATE

BEOGRAD SLEDEĆEG VIKENDA DOMAĆIN SP

Čak Noris ne sme da dođe

 

Glavni grad Srbije je proletos bio domaćin Evropskog prvenstva u fudokan karateu, a sledećeg vikenda će ugostiti najbolje svetske takmičare. Očekuje se da novobeogradska „Hala sportova” dočeka 1.200 takmičara iz 71 zemlje sa svih kontinenata. Kako su najavili Vladimir i Ilija Jorga pozvan je i legendarni glumac Čak Noris.

Povezana vest:  TEKVONDO, Tijana Bogdanović zlatna u Fuđžairi

– Hteli smo da napravimo i egzibiciju na kojoj bi bio Čak Noris, koji je veliki poznavalac borilačkih veština. Lično ga poznajemo godinama, ali na žalost nije mogao da dođe – kazao je Vladimir Jorga, predsednik Organizacionog odbora SP.

Miloš Senić, predsednik Fudokan karate federacije Srbije očekuje bolje rezultate nego proletos:

Povezana vest:  Džošua srušio Klička za titulu prvaka sveta

– Bićemo dobri domaćini, ali nećemo gostima dopustiti da osvoje više medalja od nas. Najviše očekujem od muške ekipe u borbama. Članovi te ekipe su Dragoje Marić, Vladimir Stojiljković, Duško Paunović, Ivan Radivojević i Mirko Puzović.

Svečano otvaranje je 14. decembra u 17 časova. Prvog dana na tatami izlaze deca, u subotu se takmiče kadeti, juniori i mlađi seniori, dok je nedelja rezervisana za seniore. Ulaz u „Halu sportova” je besplatan.

Povezana vest:  Bokseri i bokserke Srbije na najstarijem turniru na svetu