Rovcanin_i_BorovcaninBALI BALKAN BOKSING

Otvoren prvi bokserski kamp!

 

BALI-BALKAN BOKSING  ime je prvog bokserskog kampa koji obuhvata i amaterski i profesionalni boks. Ovaj bokserski kamp nalazi se u Zemunu u okviru hotela Bali ,a osnovali su ga Martin Rovcanin, predsednik BK BALI i vlasnik istoimenog hotela i Miroslav Borovčanin direktor Balkan Boksing-a , sa ciljem da postanu najkompletniji bokserski centar na Balkanu, gde će se stvarati novi šampioni, ali i gde će trenirati najbolji profesionalni bokseri sa prostora Balkana.

-Napravili smo najmoderniju salu za boks na ovim prostorima , sa pratećom teretanom najnovije generacije, spa centrom i hotelom, što su optimalni uslovi za šampionsku atmosferu i stvaranje šampiona u amaterskom i profesionalnom boksu. Oformili smo sekcije za školu boksa, amaterski boks, ženski boks i profesionalni boks, tako da su treneri Svetislav Nikolić i Nusret Neredini zauzeti treninzima tokom celog dana. Sa zadovoljstvom smo prihvatili predlog promoterske kuće Balkan Boksing, jer su pokazali da su najbolji u tom delu posla na našim prostorima, a Nenad Borovčanin je svojim rezultatima na evropskom ringu naš najpoznatiji bokser, tako da nije bilo razloga da ne postanemo partneri. Bali –Balkan Boksing biće sinonim za bokserske sampione! – rekao je Martin Rovčanin, predsednik kampa i bivši bokser Metalca iz Kraljeva.

Povezana vest:  Četiri zlata za Srbiju u Zagrebu

Promotivne treninge u novootvorenoj sali odradili su partneri Nenad Borovčanin (profesionalni bokser) i Martin Rovčanin (veteran Jugo ringa) ,a pod budnim okom trenera Nikolića i direktora Miroslava Borovčanina.

-Sada imamo potpun tim i uslove za stvaranje novih bokserskih šampiona i više nema nikakvih prepreka da istrajemo u nameri da oživimo boks na prostorima bivše Jugoslavije, a kasnije i celog Balkana.U Baliju će se bokseri pripremati za sve naredne mečeve koje ćemo organizovati tokom cele godine u republikama nekadašnje Jugoslavije. Uslovi koje će ovde imati ravni su onima u  Americi ili Evropi, tako da će se od njih očekivati samo pobede u ringu, jer naš slogan PORAZ NIJE OPCIJA  govori da očekujemo samo pobede. Pored Nenada, novo veliko ime našeg kampa je Milan Piperski koji će u januaru debitovati u profesionalnom ringu na Zlatiboru, a Nenad ce biti medijski promoter tog meča. Ljubitelji boksa moći će u svakom bokseru, menadžemtu, kampu i planovima uvek da se informišu – rekao je Miroslav Borovčanin, direktor Bali – Balkan Boksinga.

Povezana vest:  MEČ ZA IBF POJAS, Peđa Radošević odbranio titulu

BALI-BALKAN BOXING nalazi se u okviru hotela Bali u Zemunu, na Ugrinovačkom putu broj 72,a novi članovi mogu se upisati u školu boksa svakog radnog dana od 10,00  časova.