ZLATIBOR BOXING NIGHT

milan_piperski_odeloPiperski dočekuje Mustafčijeva u profi debiju

 

Sve je spremno za profi bokserski spektakl na Zlatiboru koji će biti održan 14. januara od 19 časova u sportskoj hali WAI’TAI. Debi na progi ringu imaće Milan Piperski, Zrenjaninac koji je posle bogate amaterske karijere odlučio da se okuša i na profi ringu.

Miroslav Borovčanin, director Balkan boxing promoušna rekao je:

– Biće to odličan spektakl, a siguran sam da će publika moći da uživa u dobrim borbama. Spremili smo posebnu scenografiju za boks, po uzoru na najveće svetske događaje ovog tipa, a po interesovanju koje sada vlada jasno je da ćemo imati punu halu i još jedan sportski događaj koji će svetu poslati poruku da smo ozbiljni u nameri da stvaramo šampione.

Povezana vest:  Sjekloća i Zlatičanin započeli pripreme u Sloveniji

Izuzetnu boksersku predstavu na Zlatiboru i prepune tribine ljubitelja plemenite veštine očekuje i Vojkan Janjić direktor hotela Palisad:

-Veliko mi je zadovoljstovo što su čelnici kampa Bali-Balkanboxing izabrali Palisad za bazu priprema i organizovanja boks meča na Zlatiboru. Prošle godine sam ovde gledao Nenada Borovčanina kako pobeđuje Nemca i od tada redovno pratim boks“

Srpski bokser Milan Piperski debi u profi ringu imaće protiv Zaharija Mustafčijeva.

-Spreman sam za ovaj meč. Trenirao sam naporno dva meseca u izvanrednim uslovima i mislim da će moj debi biti uspešan, a profesionalna karijera još uspešnija nego amaterska. U petak očekujem dobru borbu, ali i svoju pobedu – jasan je Piperski.
Predrag Radošević:

-Zahvaljujem se Nenadu Borovčaninu na pozivu da učestvujem u ovom spektaklu. Spreman kao nikad do sad, jer već tri meseca treniram za mečeve u Nemačkoj, koji me očekuju od februara, a nadam se i meču za titulu u toku godine. Poslednju reč reći ću u ringu!

Povezana vest:  El Halabi se vraća u ring posle pauze zbog ranjavanja

Adnan Buharalija:

-Imao sam zadovoljstvo da prošle godine budem jedan od sekudanata Nenadu Borovčaninu kada je pobedio Nemaca Gintera i tada sam video da zlatiborska publika zna da podrži prave boksere, pa se nadam da ću i ja imati podršku u petak . Pripremao sam se u mnogim kampovima, ali je sada prvi put neko stao iza mene u menadžerskom, promoterskom i stručnom smislu, tako da sam rasterećen trenirao sa ekipom Bali-Balkanboxinga čiji sam član. Očekujem pobedu, koja bi mi otvorila vrata meča za neku od titula do kraja godine!

Povezana vest:  39. SENIORSKO EP U ANKARI, Stanković poklekao u borbi za medalju

Nenad Borovčanin, šampion Balkana u teškoj kategoriji,  14. na svetskoj rang listi u WBC kategoriji – promoter ZLATIBOR BOXING NIGHT-a:
-Za mene je velika stvar što sam promoter najbolje ekipe boksera bivše Jugoslavije i što ću im biti podrška u petak do novih pobeda. Za mene lično je takođe bitno da odgledam borbu između Konstantina Semergejeva i Mihaila Finćura, jer Semergejv je moj potencijalni protivnik za evropsku titulu. Iz njegovog tabora su stigle neke ponude, ali ćemo ih još razmatrati.

Glavna borba:
Milan Piperski vs Zaharij Mustafčijev

Uvodne borbe
Predrag Radošević vs Mugurel Sebe

Adnan Buharalija vs Taras Mehmed

Konstantin Semergejev vs Mihalj Finćur

Jovo Pudar vs Yavor Marinčev

Robertino Kukić vs Todor Kostoski

Veselin Kocoski vs Almir Brka