Napeto na merenju boksera!

 

nenad_borovcanin_merenjeU Hotelu Palisad na Zlatiboru obavljeno je zvanično merenje boksera koji će međusobno odmeriti snage na prvom bokserskom spektaklu u istoriji Zlatibora.Supervizor meča Miroslav Popović, koga je odredila komisija srpske profesionalne Bokserske Federacije, bio je prisutan na zvaničnom merenju boksera i ustanovio da je sve proteklo u najboljem redu. Glavni sudija na „Zlatibor Boksing Najt“ biće Zdravko Milojević iz Banja Luke, pomoćni Rajko Džajić iz Beograda, a merilac vremena Lazar Delić.

Povezana vest:  Majk Tajson osmi put postao otac

Glavni akteri meča su se poslednji izmerili, zbog kašnjenja Guntera i tom prilikom bili škrti u izjavama medijima, ali su se neprestano popreko gledali, ni jedan ne želeći da prvi skine pogled sa drugog, verovatno je to psihološka borba pred meč.

Gunter koji je bio 6 kilograma lakši od Borovčanina i niži za 4 cm izjavio je sledeće:

-Biće ovo teška borba za obojicu, ali se nadam da ću pobediti, jer sam zato i došao u Srbiju. Fizički sam spreman, gledao sam Borovčanina u Bernu u uvodnoj borbi Kličku, ima dobar rad nogu, visok je i boksuje sa distance, ali sam spremio taktiku za njega.

Povezana vest:  Veljko Ražnatović vodi Sombor do titule šampiona

Domaćin u meču večeri Zlatibor Boxing night Nenad Borovčanin spreman je za novu pobedu.

-Ne potcenjujem Guntera, ali imam jasan cilj, tako da ću dati sve od sebe da dođem do tog cilja, tj.pobede. Nemci nikad nisu dobro prošli u ovom kraju, pa se nadam da neće ni sad. Potrudiću se da bude kao u pesmi KADINJAČA „…PAO JE I ČETRNAESTI KILOMETAR AL NIJE KADINJAČA…“ – rekao je Nenad Borovčanin.

Povezana vest:  TEKVONDO, Tijana Bogdanović bronzana u Egiptu

Sutra uveče na programu je meč na Zlatiboru a pored glavne borbe na programu su još četiri meča.

Uvodne borbe:

Milan Kostić vs Džemal Mahmić

Sanel Papić vs Mirko Vujadinović

Petar Bajić vs Ibrahim Mahmić

Slobodan Lukić vs Vito Martić

Zabavni program: Round Girls CKM Cice i Ksenija Pajčin.