milan_piperski

Piperski protiv Staneskua u Hamburgu!

 

Milan Piperski boksovaće drugi meč u profesionalnoj karijeri  8. aprila protiv Rumuna Mihaja Staneskua (8-9-0) u nemačkom gradu Hamburgu u novootvorenoj sportskoj hali Clas One. U glavnoj borbi večeri boksovaće čuveni teškaš Deni Vilijams (čeka ime protivnika), a Henri Veber protiv Lusiana Lombardija, dok će u ostalim borbama boksovati Jens Krul, Džavus Heles , Ismail Ozen i Mirsad Cebo. Promoter meča je Ozen Box Promotion i Saurland Event, što će biti idealna prilika da se Piperski dokaže predstavnicima najjačeg kampa u Evropi, čiji su članovi Mark Huk, Artur Abraham, Nikolaj Valujev i Aleksandar Povetkin.

Povezana vest:  REAKCIJE NA V.D. GENERALNOG SEKRETARA BSS, Jovanović spori Vasojevića

-Pripreme su u poodmakloj fazi, jer želim maksimalno spreman da boksujem pred Hagenom Doringom, Saurlendovim mečmejkerom, kako bi na najbolji mogući način promovisao sebe, ime kampa Bali Balkanboksing čiji sam član i našeg boksa. Dobio sam snimak Rumunovih mečeva, radi se o nezgodnom bokseru, koji stalno napada, ali sam spremio dobru defanzivnu taktiku i ne sumnjam u svoju pobedu. Nadam se da ću zabeležiti drugu pobedu u karijeri i osvojiti nove bodove na Balkanskoj rang listi. Nadam se da ću do kraja godine ostvariti pobede i u mečevima u Podgorici, Banja Luci i Fojnici i da ću steći uslov da boksujem za titulu šampiona Balkana u Loznici krajem godine – rekao je Milan Piperski.

Povezana vest:  Duel Heja i Čisore 14. jula u Londonu

Piperski će u Hamburg putovati sa čelnicima kampa Bali Balkanboksing koji su napravili dogovor o saradnji sa kampom Saurlend.