milan_piperski_odelo

Piperski na poene pobedio Sebea!

 

Milan Piperski zabeležio je u petak u hamburskoj dvorani Klas One, pred oko 4.000 gledalaca, drugu pobedu u profesionalnoj karijeri. Ovoga puta Piperski je ostvario pobedu u duelu sa Rumunom Migurel Sebeom (13 pobeda (3KO), 57 poraza (5KO) i dva nerešena), na poene u četiri runde i tako ispunio obećanje dato na zvaničnom merenju boksera dan ranije.

Povezana vest:  Džošua srušio Klička za titulu prvaka sveta

Naravno, Piperski je Rumunu naneo i 58 poraz u profi karijeri.

-U principu sam zadovoljan pobedom, dosta sam pripremljeniji nego na Zlatiboru i već sledeće mečeve bih želeo da boksujem veći broj rundi. Zahvalio bih se publici koja me je bodrila sve četiri runde, kao i našim ljudima koji su u velikom broju bili prisutni u dvorani. Nastavljam da treniram, jer me već u Podgorici očekuje treći meč, pa onda kvalifikacioni meč u Banja Luci za titulu Balkana. Nadam se da ću do kraja godine biti šampion Balkana, a moja želja je da tiulu osvojim u Loznici ili Zrenjaninu, mada to zavisi od mojih promotera iz Bali Balkanboksinga – rekao je Milan Piperski.

Povezana vest:  Tajson: Hej nema udarac za rušenje Klička

Pored Piperskog  u Hamurgu je boksovao još jedan član Bali Balkanboksinga, Mirsad Ćebo, koji je takođe trijumfovao protiv Rumuna Daniela Pavleskua (sedam poraza), a u uglu naših boksera sekudant je bio Miljan Rovčanin. Pored njih  publika je uživala u pobedama Saurlendovih pobeda Henri Vebera, Džens Krula i Deni Vilijamsa.