David_Haye_poz

Dejvid Hej: Kličko je prevarant

Verbalni rat između Vladimira Klička i Dejvida Heja uveliko traje, a sada je Englez svog narednog protivnika nazvao prevarantom.

Na konferenciji za medije u Hamburgu, kojoj su prisustvovala obojica boksera, Hej je omalovažavao Ukrajinca koji ga je zauzvrat optužio da je nevaspitan.

Hej trenutno drži titulu u teškoj kategoriji u verziji WBA, dok je Ukrajinac prvak u verzijama IBF, WBO i IBO. Borba između dvojice boksera zakazana je za 2. juli u Hamburgu.

Povezana vest:  Marko Huk polomio palac

-Vidio sam njegov stil i šta sve radi u ringu, pravi je prevarant – rekao je Hej.

-Bira samo protivnike koji mu savršeno odgovaraju, ali mene nije uspeo da zavara. Znam sve o njemu, gledao sam ga još pre nekoliko godina i verovao sam da mogu da ga nokautiram. Prvi put se bori s nekim ko je zdrav, jer normalno bira one koji su povređeni ili se vraćaju posle dugog odsustva. Vrhunski sam sportist, forma mi je na vrhuncu posle velikog niza spektakularnih pobeda. Navikao sam da osvajam titule na gostujućem terenu i to protiv boksera koje Vladimir i Vitalij već godinama izbegavaju. Ja sam neko ko će da izluđuje i u ringu i van njega, predstoji mu velika borba – istakao je Hej.

Povezana vest:  Vitalij Kličko i Odlanijer Solis boksuju u martu u Kelnu

Konferencija je protekla u veoma neprijateljskoj atmosferi, a Hej je bio tih tokom većeg dela Kličkovog govora.

-Kome to šalješ poruke na Twitteru? Svojim navijačima? Koliko navijača ti uopšte imaš? – rekao je ironično Kličko i dodao: – Poštujem ga, veliki je borac s impresivnim rekordom. Ali, pobrinuću se da se pripremim kako treba. Dejvid Hej će biti moj 50. nokaut. Naučiću ga kako se poštuje neko – rekao je Kličko.

Povezana vest:  Hektor Kamačo teško ranjen