Roberto_Mancini

Roberto Manćini: Ne brine me plasman u Ligu šampiona

Trener Mančester Sitija Roberto Manćini tvrdi da nije zabrinut za plasman ekipe u Ligu šampiona.

Uprkos porazu od Evertona fudbaleri Sitija su ostali na četvrtom mestu sa šest bodova prednosti nad Totenhemom, s kojim će u utorak odigrati prvenstvenu utakmicu. Totenhemu će to biti poslednja prilika da se približi četvrtom mestu, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Povezana vest:  Borac pobedio Metalac za drugo mesto, pobede OFK, Voždovca i Radničkog

-Mislim da nemamo potrebu da brinemo o plasmanu u Ligu šampiona. Imamo da odigramo još tri utakmica, a potrebna su nam samo tri boda – kazao je Manćini.

Italijan tvrdi da je trenutno okupiran jedino narednom utakmicom protiv Totenhema, ali je očigledno da već misli o subotnjem finalu FA kupa na Vembliju. Siti će pokušati da pobedom protiv Stouka osvoji prvi trofej nakon 35 godina.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Brazilcima na prvom mestu rezultat, a ne lepa igra

U tom meču ekipa će biti pojačana napadačem Karlosom Tevezom koji se oporavio od povrede. On bi već u utorak mogao da se nađe u ekipi.

-Trenirao je samo dva puta s ekipom i videćemo da li će biti spreman. Ako u meču protiv Totenhema uđe s klupe, to će biti u poslednjih 20 minuta. Tada ćemo videti da li je spreman da se vrati ili ne – rekao je Manćini.

Povezana vest:  Juventus više ne računa na Amaurija i Felipea Mela