teper_nemacka

REVIJA U ŠTUTGARTU

Jakov Gospić nokautiran, Petar Živković pobedio

 

U uvodnim mečevima, pred nastup Nikole Sjekloće u Štutgartu, u ringu su se pojavili Jakov Gospić iz Zadra kao i Beograđanin Petar Živković, član Balkan Bali promoušn. Petar Živkovi bio je ubedljiv dok je Gospić nokautiran u devetoj rundi.

Jakov Gospić iz Zadra (9(8KO),2,0) izgubio je u brbi za Prvaka Mediterana u WBC verziji u teškoj kategoriji. Bolji od njega bio je Nemac Erkan Teper iz Nemačke (6(4KO),0,0). Nemac je dva puta prinudio sudiju u ringu da broji Gospiću a u devetoj rundi Teper je uhvatio Gospića sa nekoliko udaraca kada ga je ošamuti, prestao je da se kreće i onda je Teper nokautirao, desnim aperktom Hrvata iz Zadra.

Povezana vest:  Fjuri pobedio Čokana i izazvao Klička

Podsećanja radi Gospić je najavljivao da će pobediti Tepera i da ga nije briga za inostrani ring i publiku već da će pobediti Nemca u Šdudgartu.

Mladi Petar Živković iz Beograda takođe je boksovao u Nemačkoj. Živkoviću je ovo bio šesti meč a do sada je imao skor (5(4KO),0,0). Njegov protivnik je bio Laslo Šekerez (9(2KO),10(6KO),3). Ipak, Živković koga je publika mogla da vidi u Banja Luci kada je poslednji put bio na ringu sada je nokautom u prvoj rundi pobedio svog protivnika

Povezana vest:  Marko Huk odbranio WBO titulu