ljuba_marjanovic_kosutnjak_2011

SPA­RING ORLOVA I BA­NJA­LUČ­KE SLA­VI­JE (FOTO)

Milić: Očekivano na sparingu!

 

Na Košutnjaku, u cen­tru Re­pu­blič­kog za­vo­da za sport odr­žan je spa­ring bok­se­ra srpske reprezentacije koja se priprema za svetsko prvenstvu i ba­nja­luč­ke Sla­vi­je.

Posle treninga tre­ne­ra nacionalnog tima Srbije Mi­o­dra­g Mi­li­ć, naglasio je da je ovo bi­la do­bra pri­li­ka da se pro­ve­ri for­ma bok­se­ra na oko tri nedelje pred početak planetarnog skupa.

Povezana vest:  De La Hoja organizuje borbe za Mejvedera

-Ovaj spa­ring je bio obo­stra­no ko­ri­stan. Od na­ših reprezentativaca, po me­ni, so­li­dan je bio Lju­bo­mir Marja­no­vić, a osta­li su bili na oče­ki­va­nom ni­vou. No­ge su im još te­ške, de­lo­va­li su na mo­men­te umor­no i tromo na rin­gu. Mi­slim da je to kod njih ma­lo i „iz gla­ve”. Ima­mo do­volj­no vre­me­na da sve uoče­ne nedostat­ke is­pra­vi­mo do star­ta Svet­skog pr­ven­stva u Ba­kuu – veli Mi­lić.

Povezana vest:  ODRŽAN PROMO TRENING NA ZLATIBORU, Piperski pokazao znanje pred meč za odbranu pojasa

Do polaska na SP srpski tim će imati  još jed­an test i to 13. i 14 sep­tem­bra u BIH, na po­ziv­nom turniru, gde će se u rin­gu po­ja­vi­ti bok­se­ri sa pro­sto­ra biv­še Ju­go­sla­vi­je, po če­tvo­ri­ca u sva­koj težinskoj ka­te­go­ri­ji, ka­ko bi iz­vr­ši­li po­sled­nju pro­ve­ru for­me pred od­la­zak na SP.

Na Košutnjaku su spa­rin­go­va­li Bra­ni­slav Stan­ko­vić (Sr­bi­ja) – Ma­rio Alek­sić (Sla­vi­ja), Lju­bo­mir Mar­ja­no­vić – Ste­vo Zo­lak, Alek­san­dar Dre­no­vak – Ve­li­bor Vi­dić, Mar­ko Ni­ko­lić – Dar­ko Ku­čuk i Mi­lu­tin Stan­ko­vić – Sr­đan Bre­zar.

Povezana vest:  Huk protiv Largetija za titulu u WBO verziji

PHOTO: ataimages.rs

 

{vsig}BOKS_KOSUTNJAK_2011{/vsig}