petkovic_trening

Nikola Petković: Nositi crveno-beli dres je čast

 

Novo pojačanje Crvene zvezde Nikola Petković, imao je nekoliko dana da se upozna sa novim saigračima i trenerom, a već sutra, ponovo, posle tri godine istrčaće na teren u crveno-belom dresu.

– Radujem se utakmici sa Dinamom. Meč je prijateljsko-humanitarnog karaktera, ali bićemo maksimalno ozbiljni. Svesni smo čiji dres i grb nosimo, i zbog toga uvek moramo da budemo maksimalno motivisani – rekao je Petković, nova Robijeva uzdanica.

Povezana vest:  Ronaldo: Još ne znam li ću ići na dodelu Zlatne lopte

Nikola se na veliku radost svih, brzo uklopio u ekipu, upoznao sa saigračima, tako da mu preostaje samo da maksimalnim radom i trudom opravda poverenje koje mu je ukazano.

– Prvi utisci su izvanredni. Polako se upoznajem sa saigračima koji su svi od reda „pravi“ momci. A šta tek reći o „šefu“, čoveku koji je igrao za Barselonu i Real. Zaista je velika čast, privilegija, ali i obaveza sarađivati sa njim. Period adaptacije za mene nije ni postojao, uklopio sam se odmah, u svojoj sam zemlji, u svom gradu i svom klubu, tako da što se toga tiče nema nikakvih problema – zaključio je snažni levi bek.

Povezana vest:  Adrijano nije više fudbaler Flamenga