skupstina_bss_dec_2011_sajam

REDOVNA SKUPŠTINA BSS

Usvojen statu, izabrani novi članovi BSS, Drenovak najbolji

 

Održana je redovna skupština Bokserskog saveza Srbije. Po kratkom postupku usvojen je novi statut u prostorijama restorana Šest topola na Beogradskom sajma.

Pored predsednika BSS Velizara Đerića u upravnom odboru se nalaze još predsednici regionalnih saveza i to Jovica Panić (BS Vojvodine), Boža Tadić (BS Beograda), Miladin Žugić (BS Jugoistočne Srbije) i Milan Kosanović (BS Šumadije). Predsednik BSS je predložio još predloženi su još Mirko Kerkez (zamenik generalnog direktora Kliničkog centra Srbije), Milivoje Draganić (generalni direktor BIP-a), Predrag Lečić (BK Crvena zvezda), Ivan Ribać (član UO BK Radnički), Slobodan Unković (direktor Trima-a), preostala tri člana naknadno će izabrati UO BSS.

Povezana vest:  GRAND PRI MATE PARLOV, Turnir otkazan zbog finansija

Zamenik predsednika BSS biće, kako je izglasano biće Božidar Tadić, član UO BSS i predsednik BS Beograda.

Pripreme počinju od 15. januara i to najverovatnije na Zlatiboru kako je rekao Božidar Tadić koji je naglasio još:

-Sa svim reprezentativcima ćemo potpisati ugovore na koje računamo i nećemo odstupiti od rada da bi u Turskoj na kvalifikacionom turniru u Turskoj overili još, najmanje, jednu normu. Biće teško naporno ali rad mora da se isplati. Prve procene koje su nam potrebe, što se finansija tiče je 80.000 evra dok nam za Beogradski pobednik potrebno oko dva miliona dinara i to do juna, jula.

Povezana vest:  Aleksandar Vučić predsednik

Tadić je naglasio da je naredne godine 50 godina Beogradskog pobednika.

-Sledeće godine je 50. Beogradski pobednik i nama je to neko ostavio u amanet. Trudiću se da predstojeće takmičenje napravimo da bude kao Las Vegas – rekao je Tadić.

Naglašeno je da će sledeća kalendarska godina biti finansijski još teža ali da će BSS.

Povezana vest:  SP AZERBEJDŽAN 2011, Branimir Stanković bez olimpijske vize

Slobodan Lazić, popularni Cimer naglasio je da je naredne godine, 12. maja 2012. biće 100 godina od prvog meča u Beogradu tako da će to morati da se obeleži, Takođe, izglasano je da je Aleksandar Drenovak izglasan za najboljeg boksera BSS