nikola_stevanovic_ibf_pojas

Nikola Stevanović povredio ruku, meč odložen za 20. april!

 

U jeku priprema gde se profesionalci profi kampa ČIP međusobno ne štede dogodila se neprijatna povreda našeg asa Nikole Stevanovića. Naime Nikola je povredio zglob leve šake i na prvi utisak to je bila banalna povreda za koju se mislilo da će se mirovanjem sanirati za par dana jer snimak je pokazao da nije došlo do preloma.

Povezana vest:  Potvrđen termin revanš meča Fjurija i Klička

Bolovi u šaci nisu prestali i Nikola svakodnevno ide u HBO kliniku i uz fizikalnu terapiju i Hiper-Baričnu komoru pokušava da sanira neugodnu povredu. Njegov trener i menadžer Ljubisa Čupa Ignjatović je već postigao dogovor sa menadžerom Nikolinog protivnika Ajobom Nefzijem o odlaganju meča za 20. april i o tome će danas sa pratećom medicinskom dokumentacijom obavestiti IBF.

Kad je u pitanju Milan Kostić, pakleni sparinzi su već počeli i planom je predviđeno 150 rundi sparinga koje će uraditi sa Stefanom Stevanovicem i Vladimirom Spasojevićem koji će takođe nastupiti 10. marta u Hali sportova. Milan Kostić očekuje pobedu u ovom meču bez obzira na renome protivnika iz Argenine Havijera Andina i osvajanje titule Svetskog Omladinskog šampiona u IBF verziji čime bi se pridružio braći Stevanović koji su tu titulu već osvajali a njihov trener Ljubiša Ignjatović bi bio jedini trener na svetu čija su tri boksera osvajala ove izuzetno vredne titule.

Povezana vest:  Preminuli valjevski bokseri Gračanin i Kovačević