BOJANA_JOVANOVSKI

FED CUP 2012

Jovanovski : Bila sam stegnuta ali dala sam sve od sebe

 

Srpska teniserka Bojana Jovanovski rekla je danas posle duela sa belgijskom teniserkom Janinom Vikmajer u kome je poražena sa 2:0 (5:7 5:7) da je loše počela meč i da je protivnica uz podršku publike bila bolja u presudnim trenucima.

-Nažalost nisam uspela danas da pobedim u meču. Nisam imala razloga za pritisak, ali sam počela dosta stegnuto. Imala sam svoje šanse ali je ona odigrala vrlo dobro u završnici oba seta i uz podršku publike bila bolja – rekla je Jovanovski posle meča.

Povezana vest:  ATP TURNIR POSTAJE LETNJE SREDIŠTE ZABAVE I JET-SETA, Željko Joksimović otvara 26. Konzum Croatia Open Umag

Ona je dodala i da će pokušati da na meču u nedelju pruži bolju igru i uz pobedu Jelene Janković reši duel sa Belgijom u korist Srbije.

-Dosta sam pozitivna, dala sam sve od sebe danas i isto ću učiniti sutra i mislim da bi sutra uz Jelenin trijumf mogla da donesem pobedu Srbiji – kazala je srpska teniserka.

Povezana vest:  ATP DUBAI, SERIA 500, Đoković: “Bio sam strpljiv”, za finale protiv Bagdatisa

Rezultat Fed kup meča između Belgije i Srbije posle prvog dana takmičenja je 1:1. U prvom meču Jelena Janković savladala je sa 2:0 Kirsten Flipkens. Selektor srpskih teniserki Dejan Vraneš ocenio je da je rezultat posle prvod dana realan.

-Ovo je očekivan rezultat posle prvog dana. Nadali smo se da bi Bojana može da napravi iznenađenj protiv Vikmajer, ipak, zadovoljan sam kvalitetom njene igre i sa optimizmom ulazimo u sutrašnje mečeve – kazao je Vranješ.

Povezana vest:  ITF razmatra uvođenje taj brejka u trećem setu na OI

U nedelju, drugog dana takmičenje u hali Spirudom u Šarlroi sastaće se Vikmajer i Jankovićeva i Flipkens i Jovanovski.