rovcanin_i_pagonis

BALI PROFI KAMP

Miljan Rovčanin prešao u profesionalce

 

U srpskoj prestonici otvoren je novi profi boks kamp – Bali! U Zemunu, u centru Bali profi kampa tokom jučerašnjeg dana zvezda kampa Miljan Rovčanin iz amaterskog prelazi u profi boks.

Sparingovao je Rovčanin protiv najboljeg  kik boksera Srbije Nenada Pagonisa.

Miljan Rovčanin je do sada odradio devet amaterskih mečeva i isto toliko pobeda, a normalan sled je prelazak u profesionalce.

Povezana vest:  Feliks Šturm porazio Predraga Radoševića nokautom

-Imam 18 godina i vidim da sam bio uspešan u olimpijskom boksu. Ipak, smatram da je moja budućnost u profi boksu. Razlog za to je što mogu mnogo više da napredujem a iza mene stoji ekipa koja me priprema za debi u profi boksu. Prvi meč imaću u Beogradskoj arenikada Nikola Stevanović bude boksovao za prvaka sveta u WBC verziji – rekao je Rovčanin.

Povezana vest:  Nenad Borovčanin sprema odbranu titule

Tokom jučerašnjeg dana u Sali kampa Bali sve je prštalo od pesničenja. Dvojica kolosa Miljan Rovčanin i Nenad Pagonis su sparingovali 10 rundi.

-Miljan je će biti veliko ime u srpskom profi boksu. Ima sve predispozicije za šampiona, ne samo u regionu već i na svetskom nivou. Potreban je samo stručan rad i Rovčanin će stići do rezultata koji želi – rekao je Pagonis. – Imamo dosta koristi jedan od drugog ja od njega što se tiče njegovih predispozicija znanja i tehnike a on od mene što se tiče mog znanja u ringu.

Povezana vest:  Svet boksa se oprašta od velikog Džoa Frejzera