miljan_rovcanin_vs_dudas_juga

Miljan Rovčanin uspešno debitovao na profi ringu

 

Posle odličnih nastupa na amaterskom ringu Miljan Rovčanin uspešno je debitovao u profi vodama. Rovčanin je nokautom u drugoj rundi pobedio Atilu Dudaša i tako najavio uspšena početak karijere.

Ovom pobedom član Bali Balkan Boksinga pokazao je da je pred njim blistava karijera a debijem 30. marta u hotelu Jugoslavija postao je najmlađi kruzeraš u Evropi jer je rođen 6. Decembra 1993.

Povezana vest:  Pozlaćeni mercedes Muhameda Alija na aukciji

-Spremao sam se za debi u hotelu Jugoslavija u kampu Bali Balkan Boksinga za koji sam potpisao ugovor. Imam vrhunske uslove za rad kao i sponzore koji me prate i žele samnom do vrha, do osvajanja jedne od titula, za početak – prve su reči Rovčanina.

Mlađani kruzeraš sparingovao je sa Nenadom Pagonisom koji mu je bio velika podrška kako za početak profi karijere tako i za ovaj meč u hotelu Jugoslavija.

Povezana vest:  Sa priprema kod Kuste i Džonija Depa

-Najbolji kik bokser Srbije Nenad Pagonis sparingovao je samnom i dosta mi pomogao u tempiranju forme za ovaj meč. Nisam se nadao da ću nokautom završiti borbu ali sam, pokazalo se, bio spremniji i motivisaniji od Dudaša da pobedim u hotelu Jugoslavija. Ovo je tek početak a siguran sam da ću do kraja godine odbksovati još tri meča i tako uspešno započeti karijeru u profi boksu – rekao je Miljan Rovčanin.

Povezana vest:  Hej izaziva braću Kličko