neso_usce_promo (1)

ODRŽAN PROMO TRENING BALKAN BOKSINGA

U Ušću pokazali znanje!

 

Srpski bokser, Nenad Borovčanin, interim šampion Evrope u kruzer kategoriji u WBO verziji odbranu titule zakazao je za 4.maj 2012. u rodnom gradu – Loznici protiv Nemca Varol Vekiloglu. Danas (02. maj) je sa u Šoping centru Ušće – u  prodavnici sportske opreme Sportvision održan promo trening aktera boks spektakla u Loznici, u kome su svi prisutni mogli da vide i srpskog asa Nenada Borovčanina.

Prvi promo trening odradio je Robertino Robi Kukić koji će u petak u Lagatoru boksovati prvu uvodnu borbu, od četiri profi uvodna meča koje će biti na programu te večeri. Protivnik Kukića u srednjoj kategoriji (4. runde) biće Ante Juso Siljeg inače šampion Hrvatske u kikboksu i šampion BiH u tajlandskom boksu. Ovo će biti četvrti profi meč Robija, prethodne tri je završio pobedom – nokautom. Kukić nije boksovao u amaterskoj konkurenciji.

Povezana vest:  65. „Zlatna rukavica“ u Novom Pazaru

Drugi promo trening sa trenerom Miroslavom Borovčaninom odradio je Zvjezdan Vidaković koji će u Loznici boksovati drugu uvodnu profi borbu. Ovo će 26- godišnjem Vidakoviću biti peta profi borba, zabeležio je do sada četiri pobede.

Zvjezdan Vidaković (Crna Gora) – Gordan Glišić  (Hrvatska), Polusrednja,6rundi

Treći je ispred pradstavnika medija i okupljenih poklonika plemenite veštine – boksa, u Ušću izašao 31 – godišnji teškaš Mane Marčeta i odradio promo trening. Mane će boksovati treću uvodnu borbu u Loznici u superteškoj kategoriji u šest rundi. Do sada ima tri profi meča i isto toliko pobeda.

Povezana vest:  Antidoping agencija Srbije podnela žalbe na odluku BSS-a

Mane Marčeta (Srbija) – Toni Višić (Hrvatska) Superteška,6rundi

neso_usce_promo (2)Četvrti promo meč odboksovao je Milan Piperski – sveslovenski prvak u verziji WBC (WBC CISBB TITLE). 31- godišnji Piperski će boksovati četvrti uvodni meč u Lagatoru.

Milan Piperski (Srbija ) – Tarik Tarik Sahibedine (Francuska), Polusrednja ,6.rundi

Posle promo treninga aktera uvodnih borbi pred sedmu silu i okupljene ljubitelje boksa u Ušću izašao je glavni akter Loznica čampion boksing najt a interim šampion Evrope u kruzer kategoriji u verziji WBO. U Loznici Borovčanin brani titulu i biće to njegov 30. profi meč u karijeri.

Povezana vest:  VEČE PROFI BOKSA U BUDVI, Nikola Sjekloća u ringu 24. jula

Nenad Borovcanin (Srbija) – Varol Vekiloglu (Nemačka) Interim WBO European Cruiserweight title,12.rundi. Meč je na program od 23:00 sata.

Merenje boksera zakazano je za četvrtak 03. maja u Loznici ispred Kulturnog Doma “Vuk Karadžić” u samom centru grada. Merenju će prisustvovati svi akteri mečeva koji su na programu u petak u Lagatoru.