POTPISAN UGOVOR IZMEĐU MK GRUP I BALKAN BOKS PROMOUŠNA

Kostić uz Šampione

 

klicko i borovcaninMK GRUPA stala je iza bokserskog spektakla „MEĆAVNIK BOXING NAJT“, a dogovoreno je da u budućnosti ovaj gigant prati karijeru Nenada Borovčanina. Slogan MK GRUPE „Zreli za budućnost“ govori sve o vezi između MK i Balkan Promotion, koja planira da u narednoj godini organizuje nekoliko spektakularnih boks mečeva. U okviru saradnje, pregovara se o organizaciji VIP događaja kao što to rade u Monte Karlu ili Las Vegasu, u hotelu GRAND na Kopaoniku, koji je takođe u vlasnistvu MK Grupe.

Ugovor su u Novom Sadu potpisali gospodin Jovan Purar, predsednik borda direktora MK GRUPE i Miroslav Borovčanin direktor BALKAN PROMOTION.

Povezana vest:  VEČE PROFI BOKSA U BALIJU, Martin i Miljan Rovčanin sigurni

– Veliko mi je zadovoljstvo što je iza nas stao jedan privredni gigant, kao što je MK GRUP koja je još jednom pokazala da je istinski partner sporta i zdravog načina života,a iskreno se nadam da će vođeni njihovim primerom i ostale kompanije podržavati ovakve i slične projekte. Zahvaljujem se našim prijateljima, Mikanu Velinoviću i Zoranu Trniniću, koji su nas u najlepšem svetlu prezentovali gospodinu Miodragu Kostiću, a mi ćemo dati sve od sebe da to na najbolji mogući način opravdamo – Miroslav Borovčanin.

Povezana vest:  MILJAN ROVČANIN PRED 3. PROFESIONALNIM MEČOM, Priznanje stiglo iz Austrije

„Mećavnik boksing najt“ nesvakidašnji sportski događaj, koji će se održati 28. novembra u Drvengradu, kod Emira Kusturice, ne samo da je privukao veliku pažnju u Zapadnoj Srbiji i Istočnoj Republici Srpskoj, već i šire, što potvrđuju svakodnevne rezervacije hotelskog smeštaja u Drvengradu za ovaj događaj.“Prokleta Avlija“ primiće samo 300 gledalaca, a ostali će moći da uživaju pokraj malih ekrana gledajući TV Lav, SPORTKLUB, RTRS i RTCG.

Nenad Borovčanin priprema se u Drvengradu, a njegov protivnik Pavol Polakovic stiže dan pred meč, kada će biti održano zvanično merenje boksera. Oba boksera s nestrpljenjem očekuju ulazak u ring, što potvrđuju provokativne izjave prethodnih dana sa obe strane.

Povezana vest:  Kličko u aprili brani titulu protiv Lipaja

-Meč se približava i mislim da sam doveo formu na željeni nivo. U Drvengradu imam fitnes, boks salu, bazen, saunu, trim stazu, mir i tišinu, tako da mi ne preostaje ništa drugo nego da uživam u treninzima i da odmaram u ovom predivnom ambijentu. O meču i izjavama protivnika neću ništa komentarisati, govoriću u ringu! – rekao je Nenad Borovčanin.

 

Ostali parovi:

Slobodan Lukić vs Vito Matić

Milan Krasić vs Adis Dadović

Predrag Radošević vs Ibrahim Mahmić

Nenad Borovčanin vs Pavol Polaković