sjekloca_radnicki_trening

Nikola Sjekloća spreman za meč u Budvi

 

Sve je spremno za nezaboravni boks spektakl u Budvi 24. jula. Bokseri su spremni a borbe mogu da počnu. Nikola Sjekloća i Dejan Zlatičanin privode kraju pripreme u Sloveniji za reviju u Budvi i sa velikim ambicijama dočekuju borbe kraj Starog grada. Posle rada od dve nedelje na Rogli Sjekloća i Zlatičanin su stigli u Ljubljanu, odakle će pravo na mečeve u Budvi 24. jula. Na poslednjim treninzima u glavnom gradu Slovenije obišao ih je i menadžer Nikole Sjekloće – Luka Popović, koji je želeo da se uveri da dva sjajna borca pucaju od snage.

Povezana vest:  Mejvejder nakratko u zatvoru, čeka ga suđenje

– Dva puta sam Nikolu posetio dok je bio na Rogli i evo došao sam sada u Ljubljanu da se potpuno uverim da je fizički maksimalno spreman. Čim sam ušao u halu za treninge bilo mi je jasno. Sjekloća puca od snage. Da li će i pobediti 24. jula, ne mogu da garantujem, profi boks je nepredvidljiv i težak za prognozu. Obezbedili smo našem borcu maksimalne uslove za trening i nadamo se pobedi. Jedino što ne znamo su detalji oko rivala pošto su nam nedostupni, znamo samo da je reč o šampionu Francuske. Nadamo se novom uspehu, jer se Nikoila nalazi pred borbom za VBC šampiona sveta u supersrednjoj kategoriji i pobeda bi mu puno značila – istakao je menadžer Nikole Sjekloće, Luka Popović, jedan od najzaslužnijih za velike uspehe sjajnog borca.

Povezana vest:  MEČ ZA WBC PRVAKA SVETA U MOSKVI, Miljan Rovčanin predborba Kličku

Za člana PBK Crvena zvezda Ginis i Golden boja, dileme nema. Pobeda protiv Hadilaha Mohumadija ne dolazi u pitanje.

– Uspešno odrađene pripreme u Sloveniji garantuju uspeh, iako imam izuzetno jakog protivnika. Verujem u sebe i siguran sam da ću da nastavim uspešan niz i zabeležiti 25. pobedu u karijeri – istakao je dosada ne poraženi Nikola Sjekloća.

Povezana vest:  SAD dobile šampiona, Vajlder osvojio titulu

Pored rođenog Nišlije, u Budvi će svi ljubitelji plemenite veštine moći da vide i Dejana Zlatičanina koji će da brani VBC pojas protiv Bahrom Pajozova, a u magičnom četvorouglu će zaplesati i Bogdan Mitić kome će rival da bude neporaženi Rus Konstantin Ponomareva. Takođe, spektaklu u Budvi prisustvovaće i sportski direktor Golden Boja Erik Gomez, najveće svetske promoterske kuće koja je u vlasništvu legendarnog asa Oskara Dela Hoje. On će uživo gledati meč Nikole Sjekloće, sa kojim je ova kuća početkom godine potpisala menadžerski ugovor.