djera_sremska_mitrovica

KAMP MLADIH I PERSPEKIVNIH BOKSERA

Đerić obišao boksere u Sremskoj Mitrovici

 

U organizaciji Bokserskog saveza Srbije i Vojvođanskog bokserskog saveza minulih sedam dana u Sremskoj Mitrovici održan je kamp perspektivnih boksera iz regiona Vojvodine i Beograda. Bokseri su smešteni u Domu učenika a treninge su vodili Tomislav Antelj, Ljubiša Simić, Marko Tubić, Vedran Samardžija, Branislav Jovičić, Daragan Vasiljević i Vojislav Milošević.

Tokom jučerašnjeg dana kamp je obišao Velizar Đerić, predsednik Bokserskog saveza Srbije i Jovica Panić, predsednik Vojvođanskog bokserskog saveza a ocenili su da je kamp dobio najvišu ocenu.

Povezana vest:  Kličko poručio Heju: Borimo se 2. jula, uzmi ili ostavi

Polaznici kampa su Dušan Janjić Dušan (Goša), Stefan Naumovski (Sv.Belić Bg), Miloš Janković i Jašar Krueziu (Smederevac), Marko Pavlović (Metalac, Valjevo ) , Mlade Habuš (Cement Beočin), Vojin Vujošević, Vitomir Beljević i Marko Peković (Čarnok, Vrbas), Jovan Mitrović i Saša Milovac (F-89, Novi Sad), Igor Gogić, Kristivoj Tomić i Milijan Anđelković (Mačva, Šabac), Jovan Anđelković ( Sloven, Ruma ), Radoslav Pavlov, Marija Pavlov (Šajkaši Žabalj), Nikola Malešević, Strahinja Aleksić i Stanko Jelić (Zlatni gong, Ruma) , Aleksandar Vučković (Loznica) , Stefan Makić (BK Novi Sad )

Povezana vest:  Pojedinci prodaju ulaznice za Alijevu komemoraciju

-Momci su bili odlični i ovakvi kampovi bi trebali češće da se organizuju. Dosta su napredovali u ovih par dana a u Mitrovici imamo odlične uslove za rad i bilo bi odlično da i u narednom period dolazimo ovde da se bokseri kale za naredna takmičenja – bio je kratak Ljubiša Simić.

Prvi čovek BSS Velizar Đerić zadovoljan je viđenim u Mitrovici a deci je iz svog džepa dao džeparac.

Povezana vest:  Petkovićev povratak obeležen šampionskim pojasom!

-Bokserski savez Srbije će uticati na preostala tri regiona da organizuju kampove za mlade boksere i da se i tako afirmiše plemenita vešta u Srbiji – rekao je Đerić.