zold_i_piperski_trening

ODRŽAN PROMO TRENING U ZRENJANINU

Milan Piperski i drugovi održali čas boksa

 

Na redu je novi bokserski spektakl u organizaciji “Balkanboxinga”, u saradnji sa Opštinom Zrenjanin i kompanijom Hemofarm koji će biti još jedna potvrda da se boks na velika vrata vraća u Srbiju. Sinoć (12.12. 2012) je sa početkom od 19 časova u Zrenjaninu, pred velikim brojem  ljubitelja boksa, održan promo trening aktera boks spektakla (Zrenjanin gala boxing night-u  koji je na programu 15.12.2012) u kome su svi prisutni mogli da vide i srpskog asa Milana Piperskog, koji će boksovati glavnu borbu i braniti titulu sveslovenskog prvaka u verziji WBC (WBC CISBB TITLE).

Povezana vest:  Priznanje Nenadu Borovčaninu

Bokseri Balkanboxing promo kuće Milan Piperski, Mane Marčeta, Zvjezdan Vidaković,  Nebojša Čurović, Haris Čalaković nalaze se već par dana u Zrenjaninu sa kompletnim stručnim štabom gde su u fazi završnih priprema za predstojeći boks spektakl koji će u ovom gradu biti održan 15. decembra 2012. godine.

Milan Piperski je u prilici da 15. decembra u rodnom Zrenjaninu drugi  put brani titulu Sveslovenskog prvaka u verziji WBC (WBC CISBB TITLE), osvojenu u Zaječaru, a odbranjenu na Zlatiboru 2012. Izazivač je Slovak Ferenc Zold  koji  se sinoć takođe pojavio na promo treningu.

Povezana vest:  MEČ ZA WBC ELIMINATOR, Sjekloći dobra težina, najavljuje napad na Biku

-Za mene je ovaj meč od velike važnosti. Branim titulu u rodnom gradu, pred mojim Zrenjanincima koji su uvek uz mene i pružaju mi ogromnu podršku.  Ovo je novi veliki izazov za mene. Dugo sam se spremao za ovaj meč i maksimalno sam spreman da odbranim šampionski pojas. Spreman sam za najveći izazov u mojoj dosadašnjoj karijeri. Radili smo veoma naprono moje kolege Mane Marčeta, Zvjezdan Vidaković, Nebojša Čurović i Haris Čalaković koji se takođe spremaju za njihove borbe u Zlatiboru. Konstantno smo pod stručnim nadzorom trenera Miroslava Borovčanina i našeg i evropskog šampiona Nenada Borovčanina, čije iskustvo mi je od neprocenjivog značaja i koji takođe svakodnevno trenira sa nama. Boksujem protiv Slovaka Zolda  koji je jedan čvrst  i uporan borac, što govori da ni malo neće biti lak posao. Verujem u pobedu i odbranu krune – rekao je u dahu Piperski.

Povezana vest:  MEČ ZA WBA POJAS, Feliks Šturm odbranio pojas u meču sa Zbikom