pionir

U „Šumicama“ za vikend „Srbija open 2012“

 

Međunarodni turnir u kik boksu „Serbia open 2012“ održaće se u Beogradu, u Sportskom centru „Šumice“, tokom vikenda (25. i 26. februar). I ovoga puta pokrovitelj je Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Biće ovo treće izdanje takmičenja koje će se i sada odvijati u dve discipline: K-1 stilu i kiklajt kontaktu.

Povezana vest:  Miličić zbog povrede predao debitantski meč u ringu

– „Serbia open“ se nalazi u zvaničnom kalendaru Svetske WAKO federacije od svog prvog izdanja. Očekujemo učešće oko 100 takmičara iz Slovenije, Makedonije, Bosne, Mađarske i Srbije. Verujem da će i ovaj turnir biti jednako uspešan kao i svi prethodni, i takmičarski i organizaciono. Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta doprineli su u značajnoj meri realizaciji naših projekata obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njihovo finansiranje – istakao je Srđan Bugarčić, generalni sekretar Kik boks saveza Srbije.

Povezana vest:  PRVENSTVO SRBIJE U KIKLAJT KONTAKTU, Nišlije bez premca

Na turniru će učestvovati neki od najboljih kikboksera Srbije kojima će ovo biti dobra provera pred start takmičarske sezone. Pored medalja i pehara, organizator je predvideo da najbolji po kategorijama, u slučaju četiri i više boraca u žrebu, u disciplini K-1 stil dobiju i novčane nagrade. U konkurenciji devojaka pobednice bi dobile po 200, u konkurenciji muškaraca po 300 evra.

Povezana vest:  SERBIA OPEN 2012, Najbolji borci stižu u Beograd

Eliminacione borbe u obe discipline počinju u subotu, 25. februara u 12 časova. U nedelju od 10 na programu su polufinala, dok će se finala održati od 18 časova.