anic_trening_zvezda

FINALE WAKO PRO (FOTO)

Srpski tim želi titulu svetskog prvaka

 

Srpski kik bokseri, najbolja petorica, spremaju se, možda, za najznačajniji meč u karijerama. Srpski Orlovi će se boriti za titulu ekipnog prvaka sveta a protivnik će im biti odabrana selekcija Rusije. Tokom današnjeg dana majstori ringa trenirali su na stadionu Crvene zvezde a do spektakla u Belekspo centru ostalo je još dva dana. Na spsiku selektora srpskih orlova Nebojše Miloševića nalaze se Miloš Anić, Aleksandar Topić, Stevan Živković, Uroš Bogojević i Nenad Pagonis.

Povezana vest:  Predstavnici Kosova udaljeni sa SP u Antaliji

Takmičenje je počelo u martu prošle godine a u prvoj polovini žreba reprezentacija Srbije u hali „Pionir“ pobedila je u četvrtfinalu selekciju Grčke rezultatom 4:1, a šest meseci kasnije na turniru u Bukureštu u polufinalu savladana je i Rumunija, identičnim rezultatom.  U drugoj polovini žreba reprezentacija Rusije pobedila je Francusku u četvrtfinalu, dok je u polufinalu bila bolja od selekcije Mađarske.

Povezana vest:  WAKO PRO GRAN PRI K1, Borislav Pelević: Veliki događaj

Anić kaže da o protivniku ne zna mnogo, ali da je naporno trenirao i da se nada pobedi.

-O protivniku zaista ne znam mnogo. Gledao sam ga u Mađarskoj ali je prvim udarcem završio meč, tako da nisam uspeo puno toga da vidim. Pripreme za meč su bile paklene pa se nadam da će se sav ovaj trud ispalatiti. Maksimalno sam skoncentrisan na meč i nadam se pobedi,kako svojoj tako i ekipnoj – rekao je Anić.

Povezana vest:  Konovalov: Pobediću koronu nokautom u prvoj rundi

Anić dodaje i da je velika prednost njegovog tima to što je finale u Beogradu.

-Velika je prednost za naš tim što je finale u Beogradu. Mislim da će nam domaća publika mnogo pomoći da dođemo do pobede. Meni je publika uvek bila velika podrška pa se nadam da će tako biti i u subotu – zaključio je Anić.

{vsig}KIK_SRB_MARAKANA{/vsig}