milos anic koncarevo 2012

Mečevi za titule svetskog prvaka u petak u Jagodini

 

Mečevi za titule prvaka sveta u kik boksu održaće se 1. marta u jagodinskoj Sportskoj hali Jasa, najavljeno je danas iz Kik boks kluba Palmini tigrovi iz Jagodine.

-Profesionalni prvaci sveta u kik boksu iz Palminih tigrova Miloš Anić i Boban Marinković boriće se protiv izazivača za odbranu svetske titule – rekao je generalni sekretar kluba Palmini tigrovi Adam Urošević na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  SVETSKI ŠAMPION NENAD PAGONIS OTVORIO KLUB U NOVOM SADU

U kategoriji do 60 kilograma u disciplini K1 Miloš Anić boriće se protiv Mađara Antoina Habaša, a u kategoriji do 56,4 kilograma u disciplini lou kik, Boban Marinković boksovaće protiv Mihaila Krolika iz Poljske.

Oba meča boksovaće se u pet rundi po tri minuta. Održaće se i četiri uvodne borbe. U kategoriji do 48kilograma za žene, Jovana Zdravković iz kluba Palmini tigrovi nastupiće protiv Milice Mirković iz Vranja. Meč će biti u tri runde po dva minuta.

Povezana vest:  MEĐUNARODNI TURNIR „SRBIJA OPEN” ODRŽAĆE SE KRAJEM JANUARA

U kategoriji do 54 kilograma Danijelu Bogdanoviću iz kluba Palmini tigrovi protivnik će biti Bojan Veličković iz Vladičinog Hana. U kategoriji do 63,5 kilograma Predrag Mijajlović iz domaćeg tima boriće se protiv Miloša Cvetkovića iz Vranja, dok u kategoriji do 63,5 kilograma u disciplini K1, Aleksandar Konovalov iz kluba Palmini tigrovi boksovaće protiv Ivana Dragomirova iz kluba 011 Beograd.

Povezana vest:  Kik boks turnir "Arena Friday Fight Nights 3" 11. juna u Kovilovo resortu

Početak sportske manifestacije je u 17 sati.