juniori

Juniori odlični u Kanjiži

Srpski juniori u grčko rimskom stilu u Kanjiži na Mediteranskom prvenstvu bili su odlični. U ekipnom plasmanu Orlovi su bili prvi a glavni trener juniora Dragan Radojević prezadovoljan je učinjenim i osvojenim medaljama.

-Ovo je početak završnih priprema za Svetsko i evropsko juniorsko prvenstvo a kroz ovakve turnire dobijamo uvid u formu i tako finiširamo spisak za velika takmičenja. Ovaj rezultat je bio očekivan, momci su pružili maksimum na strunjači – rekao je Dragan Radojević.

Povezana vest:  26. "LJUBOMIR IVANOVIĆ GEDŽA", Fris se vratio na strunjaču, Srbija ekipno najbolja

Radojević ipak mora i da izdvoji par momaka i da ih pohvali a na strunjači se pojavio 21 takmičar iz Srbije.

-Boban Živanović, Emil Janković, Robert Dudaš, Sebastian Nađ i Đorđe Pešut bili su odlični. Interesantno je da je Pešut kao kadet osvojio tri medalje na Mediteranskom prvenstvu i to u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji a sa dve medalje može da se pohvali Robert Dudaš koji me je iznenadio i u slobodnom i  u grčko rimskom stilu. Što se tiče mladog Emila Jankovića on je pokazao srce na strunjači, pogotovo u finalu gde je pobedio predstavnika Alžira u jednom teškom, rovovskom duelu. Ipak, Sebastian Nađ je momak van konkurencije a iako je još uvek kadet pokazao je kvalitet i za juniorski uzrast tko da od njega dosta očekujemo u narednom periodu.

Povezana vest:  NOVA KAZNA FILE ZA PETKOVIĆA I RS AZERBEJDŽANA, Produžetak za sedam meseci