kristijan fris finale kup

PLEJ OF PRVE RVAČKE LIGE

Proleter želi da zadrži trofej, Partizan, Spartak i Novi Sad čekaju iz prikrajka

U subotu u 16 časova počinje Plej of Prve rvačke lige Srbije a nešto posle 18 časova biće poznato ime novog ili starog ekipnog prvaka države. Ovoga puta na Plej ofu bi trebalo da bude nešto više gledalaca jer se održava na Sajmu sporta, doduše poslednjeg dana – na kraju, u Hali 2 Beogradskog sajma.

Povezana vest:  EP FINSKA 2014, Štefanek izgubio u prvom kolu, Fris i dalje u igri!

Titulu brani zrenjaninski Proleter a u Plej ofu su još Spartak, Novi Sad i Partizan. Prvi na strunjaču će izaći rvači Proletera i Novog Sada (16,00) dok od 16,30 nastupaju rvači beogradskog Partizana i Spartaka. Od 17 sati je zakazan meč za treće mesto dok u 18 časova počinje finale.

Delegirane sudije za Plej of su Milorad Vukić (Beograd), Vesna Piperski – Cucić (Zrenjanin), Nenad Neadić (Zrenjanin), Nikola Torbica (Zrenjanin), Karolj Danji (Subotica) i Zoran Sinđić (Kragujevac).

Povezana vest:  ODRŽAN PRVI RVAČKI TURNIR NA PLAŽI LIDO, Dukić najbolji na pesku

Prošle godine ekipa Proltera je osvojila trofej dok u finalu nisu učestvovali crno beli iz Humske 1 a Spartak i Novi Sad nisu prošle godine uspeli da se domognu trofeja. Zato, ove sezone, posle devet ekipnih mečeva za svaki klub (jednokružni sistem takmičenja) klupski trio iz prikrajka očekuje kiks crveno belih iz Bečkereka. 

PHOTO: Antonio Ahel/ATA Images

Povezana vest:  GREPLING, SP BEOGRAD 2011, Organizator se sprema za početak takmičenja