ČETIRI TIMA BORE SE ZA TROFEJ LIGE ŠAMPIONA U SIBIRU

Partizan lako do finala

 

bulatovic_goran_1Posle pobeda nad ruskom i ukrajinskom ekipom rvači Partizana sutra rvu u finalu Lige šampiona. Iako je na takmičenju na severu Azije nastupilo samo četiri tima srpska ekipa iz Humske 1 ostvarila je dve važne pobede koje rvače Partizana vodi u finale.

Sutra će se za pehar Lige šampiona sastati RK Partizan i Sibirjak iz Rusije ali ostaje nepoznanica po kom sistemu su se takmičile ekipe. Naime, bilo je govora da će se rvati po sistemu svako sa svakim ali crno beli se nisu sastali sa ekipom iz Turske.

Povezana vest:  28. MEMORIJAL “GEDŽA”, Baltić: Turnir premašio očekivanja!

U svakom slučaju rvači Partizana ostvarili su veliki uspeh samim plasmanom u finale Lige šampiona a za to su najzaslužniji Aleksandar Maskimović, Radomir Petković, Kristijan Fris, Davor Štefanek, Goran Bulatović, Nikola Knežević, Vladimir Radosavljević kao I dvojica rvača iz inostranstva koji su pojačanje crno belima u Ligi Šampiona Čaginijan i Totrov.

-Ovo je pobeda srpskog rvanja I istorijski moment a siguran sam da ćemo u finalu dati sve od sebe da se popneom na vrh Evrope. Ne treba zaboraviti da ruski šampion punih pet godina nije izgubio u Ligi šampiona a rekao sam i pre početka turnira da Partizan ima jaku ekipu – rekao je Davor Štefanek.

Povezana vest:  Maksimović rvač godine u Srbiji, kreću pripreme za narednu sezonu

 

Partizan (Srbija) – Sibirjak (Rusija) 4:3

Do 55 kg: Fris – Tatinov 0:1. Do 60 kg: Štefanek – Kijakov 1:0. Do 66 kg: Maksimović – Kurak 1:0. Do 74 kg: Bulatović – Ivanov 0:1. Do 84 kg: Čaginijan – Mišin 0:1. Do 96 kg: Totrov – Tebuhov 1:0. Petković – Ekimov 1:0.

Povezana vest:  GRAN PRI MAĐARSKE 2013, Frisu srebro, Štefaneku bronza, Maksimović 11

Partizan (Srbija) – Peremoga (Ukrajina) 6:1

Do 55 kg: Fris – Ragimov 1:0. Do 60 kg: Štefanek – Valitski 1:0. Do 66 kg: Maksimović – Hvoš 1:0. Do 74 kg: Bulatović – Piškov 0:1. Do 84 kg: Čaginijan – Abdulajev 1:0. Do 96 kg: Totrov – Eroškin 1:0. Do 120 kg: Petković – Timčenko 1:0.