bulatovic_goran_1PLEJ-OF PRVE LIGE SRBIJE

Partizan brani tron

 

U Sali Vojne gimnazije kraj Stadiona Partizana u Humskoj 1, u subotu (4. decembar) na programu je poslednje takmičenje za rvače u ovoj godini. Tehnički organizator biće prvoplasirana ekipa u ovoj sezoni – ekipa Partizana koji, inače, brane titulu osvojenu prošle godine. Pored Crno belih u Plej ofu će se nači još subotički Spartak, Proleter iz zrenjanina kao i Senta.

Povezana vest:  PRVENSTVO CENTRALNE SRBIJE ZA ST. PIONIRE, Pioniri odlični na strunjači

Naravno, za organizaciju Plej ofa bili su zaintresovani i čelnici Spartaka ali je prednost data beogradskom timu zbog prvog mesta na tabeli.

Ipak, da sve nije „veselo“ u rvačkim krugovima bio je podatak da je Plej of trebalo da se održi ne sada za vikend već sledeće nedelje ali je pomeren za 4. decembar.

Povezana vest:  Bugarski parlament podržao olimpijski status rvanja

-Prevareni smo. Rečeno nam je da zbog interesa reprezentacije, pristanemo da odradimo Plej of 4. decembra, umesto 11. decembra, kako smo želeli. U utorak uveče smo shvatili da je razlog sasvim drugi – rekao je Predrag Borozan šef stručnog štaba crno-belih.

Iako crno beli imaju razloga za nezadovoljstvo okupljanje četiri najbolja tima u Srbiji biće organizovano u subotu .

Povezana vest:  GREPLING, Pripreme srpskih boraca za SP u Beogradu

U polufinalu se sastaju Partizan – Proleter (od 16,00) i Spartak – Senta (od 17,00). Meč za treće mesto zakazan je od 19,00, a finale je na programu od 20,00 sati.

Na završnici šampionata pravdu će da dele Milorad Vukić, Karolj Danji, Rudolf Lerinc, Žarko Tomin i Laslo Boršoš. Delegat takmičenja je Prvoslav Ilić.

PHOTO: ataimages.rs