maksaderbi

PRIZNANJE

Aleksandar Maksimović u  timu Evrope!

 

Veliko priznanje za srpskog reprezentetivca Aleksandra Maksimovića stiglo je iz Amerike. Osvajač bronzane medalje na evropskom prvenstvu u Dortmundu,  as Partizana pozvan je da bude deo tima koji će da se suprotstavi rvačima iz SAD.

-Rvem u Americi – prve su reči Aleksandra Maksimovića.

Gde?

Povezana vest:  SP LAS VEGAS, Franjković poražen na startu

-U Čikagu! Amerikanci spremaju spektakl u dvorani koja je kapaciteta kao „Beogradska arena”. Gledao sam snimke sa državnog prvenstva, koje je organizovano u toj hali. To je, stvarno, neverovatno! Dvorana bude puna, navijanje je kao na fudbalskim utakmicama. Zaista je spektakl.

Maksimović je rekao da mu je tu vest saopštio Momir Petković, prvi trener rvača SAD.

Povezana vest:  JUNIORSKO EP, SOMAKOV, Mario Štefanek izgubio na startu

– Momir Petković je razgovarao Miloradom Dokmancem, posle čega me je selektor pitao da li sam zainetersovan da učestvujem na ovoj manifestaciji. Nisam mnogo razmišljao i odmah sam prihvatio.

Ovo takmičenje neće biti kao ostala a pobednici i poraženi imaće motiv više da stanu na strunjaču.

-Prvoplasirani takmičar dobija 3.000 dolara, a poraženi 1.500. Drago mi je što ću pre Čikaga da budem na pripremama u Koreji. Taman ću dobro da se pripremim – zaključuje Maksimović.

Povezana vest:  Pobeda američkih rvača u Šapcu

Iz tabora tima iz Humske 1 u Čikago putuje još jedan rvač. Reč je o Amojanu, Jermenu koji je bio član Partizana u prošlogodišnjoj Ligi šampiona.