bulat za zvezdu

Goran Bulatović ponovo u srpskom dresu

 

Dve godine je prošlo od kako je Goran Bulatović nastupao za reprezentaciju Crne Gore. U dresu bivše Jugoslovenske republike ostvario je zapažene rezultate, bio peti na Olimpijskom kvalifikacionom turniru u Novom Sadu pred OI u Pekingu. A za Crnu Goru je nastupao jer tada za njega nije bilo mesta u srpskom timu.

Povezana vest:  IZABRANI NAJBOLJI U 2010, Svečano obeležen kraj godine

Sada, posle dve godine posta, prelazni rok za Bulatovića je gotov i on se ponovo vraća svome jatu. Bulatović, inače, član beogradskog Partizana nastupiće na Svetskom prvenstvo koje je na programu u septembru (11. Do 17 septembra) u Istanbulu u dresu Srbije.

-FILA je izašla u susret i smanjila mi je prelazni rok da bi na SP u Istanbulu mogao da nastupam za Srbiju. Do sada sam rvao u kategoriji do 74 kilograma a i već je sve dogovoreno sa Stručnim štabom Rvačkog saveza Srbije i oni računaju na mene i u narednom periodu. U ponedeljka krećemo, tačnije nastavljamo pripreme i to prvo u Zrenjaninu sledi Rumunija pa Mađarska, i na kraju, pred put u Istanbul bićemo u Beogradu ili Subotici – rekao je Bulatović.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Dve pobede i tri poraza srpksih rvača