kadeti_2011

KADETSKO EP POLJSKA

Bez medalja za Orliće

 

Na evropskom prvenstvu za kadete koje se održava u Varšavi Una Tuba je u konkurenciji devojčica osvojila medalju. Na redu je grčko rimski stil gde Srbiju predstavlja petorica boraca. Prvog dana takmičenja u grčko rimskom stilu nastupila su dvojica rvača – Živica Ostojić i Božidar Baltić. Obojica nisu imala sportske sreće i ispali su u prvom kolu. Danas su na programu borbe za medalje u preostalih pet težinskih kategorija a Srbija će imati predstavnike u tri kategorije.

Povezana vest:  ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA MEDITERANSKIH ZEMALjA, Rajko Baltić potpredsednik CMLA

Danas na strunjači nastupaju Čabi Valentin (do 63 kg) a njegov protivnik je Gruzijac Giorgi Toidze. U kategoriji do 76 kilograma Vladimir Stanković rvaće sa Litvancem Stankevičijusom a Branko Živanović u najtežoj kategoriji, do 100 kilograma sastaće se sa Turčinom Cibirom.

Juče je, u kategoriji do 50 kilograma nastupio je Živica Ostojić. Ostojić je bio slobodan prvo kolo a u drugom je izgubio od Rumuna Georgea Gabora sa 2:0 (4:0,1:0). Božidar Baltić (do 69 kg) u prvom kolu izgubio od Turčina Batuhana Kojunčua sa 2:0 (1:0,7:1).

Povezana vest:  SKUPTŠINA RSS, Lalović zamenio Momira Kecmana