dukic

Dragutin Dukić prešao u nemači Burgebrah!

 

Rvač beogradskog Radničkog Dragutin Pikula Dukić od petka će rvati za nemačkog drugligaša Burgebrah. Dukić će rvati u kategoriji do 84 kilograma a ovaj nemački klub prošle sezone je završio na sredini tabele. Prema rečima Pikule za sada je dogovorio devet prvenstvenih mečeva ali je siguran da će odrvati celu ligu, tačnije svih 18 borbi.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Aleksandar Veliki Maksimović spreman za Beogradsku arenu

-Dogovorio sam se sa upravom Burgebraha, mada je trebalo za njih da rvem I prošle godine ali nisu se sve kockice poklopile. Ovo je odličan klub koji se nalazi u gradu Virzburgu. To je između Frankfurta i Ninberga, u centralnoj Nemačkoj. Uslovi za rad su odlični tako das am siguran da ću pružiti maksimum na strunjači . rekao je Dukić.

Povezana vest:  Mladenovac u eliti

Ipak, Dukić napominje da je imao punu podršku čelnih ljudi iz beogradskog Radničkog.

-Da nije bilo Kecmana, Stanka Bogdana i drugih u klubu ja ne bi bio u Nemačkoj. Na žalost neću moći da rvem Ligu za Radnički ali ću braniti boje mog kluba na svim ostalim takmičenjima u zemlji. Odlazak u Nemačku je prilika da napredujem još više u rvanju a nadam se da ću dostojno predstaviti srpsko rvanje u Nemačkoj  kao i da ću biti odličan na strunjači – rekao je Dukić.

Povezana vest:  SP ZA KADETE 2013, Bajin izgubio u prvom kolu

PHOTO: ataimages.rs