KEMCAN_MOCART_ADA

HUMANOST SRPSKIH RVAČA (FOTO)

Potpisivali dresove za kupovinu inkubatora za bebe

 

Da rvači nisu samo jaki pokazala se i ovoga puta njihova humanist na delu! Na Adi ciganliji, u okviru redovne akcije Mocart kladionica – “Kupimo inkubatore za bebe nemožemo sami!” rvači su se odazvali pozivu organizatora i prisustvovali akciji.

Pred predstojeće svetsko prvenstvo u neolimpijskim disciplinama koje je na program od 28.septembra do 2. oktobra Akciji se odazvala i An Pelaud, menadžer za neolimpijske discipline u Svetskoj rvačkoj federaciji (FILA) ali pored nje humanist su pokazali Mladen Kecman, dugogdišnji takmičar i sportski radnik, sada prvi čovek RK Radnički i direktor SP u Beogradu kao i reprezentativac Srbije i član beogradskog Partizana Goran Bulatović.

Povezana vest:  Aleksandra Maksimović i Viktor Nemeš osvojili srebrne medalje na EP

-Ovo je najmanje što smo mogli da učinimo za podmladak Srbije. Pomoć je svakome potrebna ali ponajviše najmlađima u Srbiji koji su naša budućnost. Dobro je što su kladionice Mocart društveno odgovorne i što su pokrenule ovu akciju u kojoj i oni nesebično pomažu ali rade i na tome da nas ostale – sportiste, muzičare I druge zaintresuju za ovakav vid pomoći najmlađima – rekao je Mladen Kecman.

Povezana vest:  LIČNI STAV, Zar za zaslužne sportiste nema mesta u Aleji zaslužnih građana?!

PHOTO: ataimages.rs

{vsig}MOCART_ADA_2011{/vsig}