jakovljevic_par_LJIG

PRVA RVAČKA LIGA SRBIJE

Spartak dočekuje Proleter, Partizan rve sa Partizanom

 

Prvoplasirana ekipa Partizana u subotu (5. novembar) od 18,00 časova u hali Vojne gimnazije dočekuje Partizan iz Tomaševca, filijalu zrenjaninskog Proletera. Crno beli iz Humske 1 i ove sezone su nastavili sa odličnim borbama dok je Tomaševac najprijatnije iznenađenje Lige.

U Subotici, u hali Dudova šuma Spartak će biti domaćin ekipi Proletera. Osvajač prošlogodišnjeg trofeja za najbolju ekipu u sezoni, tim sa severa Srbije pokuaće da stigne do nova tri boda u teškom meču sa crveno belima iz Bečkereka.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Odlično rvanje u Areni i drugog dana

Ekipe sa sredine tabele Potisje i somborski Radnički rvaće u Kanjiži dok će beogradski Krstaši pokušati da nanesu još jedan poraz Senti na njihovom “terenu” i tako, barem na kratko, da krenu ka gornjem delu tabele.

U nedelju je na program samo jedan meč. U Kragujevcu Radnički dočekuje Mladenovac – ekipu Ljubomir Ivanović – Gedža koja je pukom srećom stigla do tri boda u duelu sa Proleterom (Zrenjaninci zakasnili na merenje). U tom duelu ne bi trebalo da bude postavljeno pitanje pobednika.

Povezana vest:  RVAČKI TURNIR U LONDONU, Aleksandar “Veliki” Maksimović kreće u pohod na medalju

Već sada, posle pet kola vidi se da će Partizan, Spartak i Proleter ići u plej of a ostaje samo da se čeka četvrta ekipa a to bi trebalo da bude Radnički iz Kragujevca. Ipak, do kraja ima još mnogo.

Raspored, Subota:

16,00: Spartak – Proleter

18,00: Partizan – Partizan (Tomaševac)

19,00: Potisje – Radnički (Sombor)

Povezana vest:  Penzionisao se jokozuna Asashorju

19,00: Senta – Radnički

Nedelja:

11,00: Radnički (Kragujevac) – LJIG

Tabela

Partizan 15

Spartak 15

Proleter 12

Radnički (KG) 11

Partizan (TO) 11

Potsije 9

Radnički (SO) 7

Radnički (BG) 7

LJIG 7

Senta 5