dukic gore i karajic

Beogradski “Krstaši“ u Bugarskoj

 

Dragan Dešić i Dragutin Dukić, članovi beogradskog Radničkog, priključili su se zajedničkim pripremama reprezentacija Bugarske, Srbije i Brazila u rvačkom centru u Tetevenu u Bugarskoj.

Ovo je još jedan korak u rešenosti rukovodstva Radničkog da dodatnim ulaganjima poveća kvalitet svojih najuspešnijih takmičara, kako bi oni u potpunosti realizovali svoj potencijal. Početkom januara seniori Dešić i Dukić su uz Marka Devčića i trenera

Povezana vest:  Poljski rvač Andžej Supron vraća medalju u znak protesta

Stanka Bogdana trenirali u Varaždinu sa reprezentacijom Hrvatske, čiji su najkvalitetniji borci upravo u ovim težinskim kategorijama.

-Prava je šteta što Dešić i Devčić, zbog problema sa povredama i bolešću, nisu bili u mogućnosti da nastupe na kontrolnom šampionatu seniora u Subotici, dok Dukić još uvek „luta“ sa izborom težinske kategorije, ali će ta dilema ubrzo biti razrešena.Nastavljamo sa kvalitetnim radom za koji smo uvereni da će uskoro dati rezultate. U ovoj godini mnogo očekujemo od nastupa našeg mladog takmičara Bobana Živanovića na kadetskim prvenstvima Evrope i sveta, dok će njegov brat Branko u prvoj godini juniorskog staža konkurisati za reprezentaciju. Takođe očekujemo i materijalizovanje rada  pionirske škole, koju vodi Slobodan Ilić, kroz ekspanziju rezultata –  rekao je Mladen Kecman, sportski direktor Radničkog.

Povezana vest:  ZAVRŠEN 28. MEMROIJALNI TURNIR „LJUBOMIR IVANOVIĆ - GEDŽA", Maksimović, Balo i Fris najbolji