zeljko_trajkovic_mos_2012

ODRŽANA REDOVNA SKUPŠTINA RSS

Željko Trajković ponovo predsednik

 

Na severu Srbije, u Subotici održana je redovna Skupština Rvačkog saveza Srbije. Prema statutu, posle Olimpijskih igara, na programu je Izborna skupština Rvačkog saveza Srbije. Pre prelaska na glasanje, predsednik RSS, Željko Trajković, podneo je izveštaj o prethodnom olimpijskom ciklusu.

– Organizovali smo velika takmičenja sa uspehom. Na reprezentatvnom nivou u svim uzrasnim kategorijama imali smo uspeha. Imali smo predstavnika na OI u Londonu. Smatram da smo dobro radili, što potvrđuju rezultati vodećih klubova Partizana i Proletera u Ligi šampiona – rekao je Trajković.

Povezana vest:  Memorijalni turnir „Ivan Čupić – Vanja“

Za novog (starog) predsednika u narednom četvorogodišnjem olimpijskom ciklusu jednoglasno je izabran Željko Trajković. Predsednik Skupštine je Nenad Lalović, prvi čovek Nadzornog odbora Savo Zatezalo, a predsednik Rvačkog saveza Vojvodine je Ivica Frgić. U Predsedništvo RSS imenovani su Rajko Baltić, Dragan Vulešević, Zoltan Balint, Gradimir Dedić, Zoran Mijić, Ivica Frgić i Zoran Sinđić.

U narednom period ostaje da se izaberu ostala tela Nacionalnog saveza a za oko mesec dana na red će doći i izbor selektora – prvog trenera reprezentacija (grčko rimski i slobodni za žene i muškarce) kao i za prvog trenera u neolimpijskim disciplinama.

Povezana vest:  PRVA RVAČKA LIGA SRBIJE, Proleter i Partizan sigurni, Novi Sad iznenadio Spartak