radnicki kg ekipa
PRVA RVAČKA LIGA SRBIJE
Radnički bolji od Viteza u Jezeru
 
U kragujevačkoj hali Jezero domaća ekipa Radničkog sastala se sa debitantom u Prvoj rvačkoj ligi Srbije Vitezom iz Šapca. Iskusna prvoligaška ekipa, kao domaćin, rutinski je odradila meč i bez većih problema slavila sa 5:1.
Iako su gosti imali prilike da dobiju prvi meč bez borbe, jer Radnički nije imao nikoga u kategoriji do 55 kilograma, Lazarević je bio teži 200 grama od planiranog tako da niko nije dobio bod u toj kategoriji.
Domaći rvači Vujović i Perica Dimitrijević (do 60 kg i do 66 kg) bili su neprikosnoveni na strunjači i borbe su završili tušem. Odličan meč viđen je u kategoriji do 74 kilograma gde su rvali Jovanović i Štiklica a na kraju je bio bolji Štiklica. Rosić iz Radničkog je pobedio tehničkim tušem (7:0) Radisavljevića i tako kragujevčanima doneo siguran bod. Tačku na meč stavio je Todorović koji je rvao sa Jankovićem. Rvač Radničkog je zasluženo slavio u tom meču tako da je doneo sva tri boda svom timu.
U najtežoj kategoriji Miloš Spasić se sastao sa Bojanom Grujićem. Taj meč nije ništa odlučivao tako da je Spasić bez većeg napora nastupio ali nije dao da dođe do iznenađenja i doneo je još jedan bod svom timu.
U subotu je ekipa Spartaka pobedila Partizan 4:3 dok od 13,30 Radnički iz Beograda rve sa Potisjem a odložen je meč Proletera i Radnićkog iz Sombora dok je slobonda bila ekipa Novog Sada jer je iz lige istupila Senta.
Rezultati borbi:
Radnički (Kragujevac) – Vitez (Šabac) 5:1
Do 55 kg: – bez predstavnika 0:0
Do 60 kg: Vujović (Radnički) – Karamarković 2:0 (tuš)
Do 66 kg: Dimitrijević – Penjov 2:0 (tuš)
Do 74 kg: Jovanović – Štiklica 0:2
Do 84 kg: Rosić – Radisavljević 2:0 (t. tuš)
Do 96 kg: Todorović – Janković 2:0 (t. tuš)
Do 120 kg: Spasić – Grujić 2:0
Povezana vest:  SVETSKO PRVENSTVO U MAĐARSKOJ, Fris i Franjković probijaju led, Mijatov optimista