maksa 1 kolo (1)
GRAND PRI MAĐARSKA
Bez medalje drugog dana u Sombatheju
 
Posle uspešnog prvog dana i zlatnog odličja Davora Štefaneka i bronzanog odličja Viktora Nemeša očekivalo se da će srpski Orlovi nastaviti pobednički niz i upisati još neko pobenički postolje. Ipak, desilo se suprotno i puleni Srete Damjanovića nisu stigli do novih medalja. Drugog dana takmičenja na Grand priju u Sombatheju ostvarene su dve pobede i pet poraza. 
Iako je u subotu nastupao u kategoriji do 66 kilograma Aleksandar maksimović se danas (nedelja) takmičio i u kategoriji do 71 kilograma. Maksimović je ostvario jednu pobedu protiv reprezentativaca Turske, ali je izgubio u drugom kolu od reprezentativaca Gruzije i nije dobio priliku za repesaž.
U kategoriji do 80 kilograma Dragutin Dukić je pobedio u prvom kolu reprezentativca Estonije, ali je izgubio u drugom kolu od reprezentativca Azerbedžana i završio takmičenje u drugom kolu. Petar Balo je izgubio u prvom kolu od reprezentativca Mađarske i odmah završio takmičenje.
Dejan Franjković (do 98 kg) je izgubio u prvom kolu od reprezentativca Norveške koji se plasirao u finale tako da je Balo priliku da se bori u repesažu ali nije prošao prvo kolo repesaža jer je izgubio od reprezentativca Austrije.
 Kristijan Fris je doputovao u Mađarsku sa reprezentacijom ali nije nastupio zbog povrede ramena.
 Na Drugom Gran pri turniru sezone nastupilo je 150 rvača iz 25 zemalja. Na finale Gran pri turnira u julu u Azerbedžanu plasirala su se, do sada, trojica naših rvača: Davor Štefanek, Viktor Nemeš i Dragutin Dukić koji je na Prvom Gran pri turniru u Parizu osvojio treće mesto.
Sledeći zadatak za nacionalni tim Srbije biće Međunarodni, memorijalni turnir “Ljubomir Ivanović – Gedža” koji je na program 15. marta u Beogradu I to će našem timu ali I većini ostalih nacionalnih selekcija biti poslednja provera pred EP u Finskoj. 
Povezana vest:  Partizan sa Rusima u prvom meču