vladimir stankic 2
Stankić oduševio na Gedži, slede nova iskušenja
 
Srpski junior, član Fruškogorca iz Sremske Kamenice Vladimir Stankić na minulom “Gedži” potvrdio je kvalitet i dokazao da srpsko rvanje može da se pohvali mlađima, onima koji će zameniti Štefaneka, Frisa, Maksimovića i ostale, iako su ovi, navedeni momci  još uvek u punoj takmičarskoj snazi.
I pre tri godine Stankić je u sali pokazivao volju i želju da napreduje i da se “dokopa” nacionalnog tima. Na Prvom Kupu Srbije, koji je održan u Staroj Pazovi bio je prvi a u finalu je pobedio Petra Bala i tu najavio da u juniorskom timu Srbije ima obezbeđeno mesto.
Tako je pulen Petra Drobnjaka i na “Gedži” zaradio poene za ulazak u juniorski tim i, čini se, obezbedio mesto za predstojeća juniorska ino takmičenja ove godine.
Na turniru u Beogradu Stankić je rvao u kategoriji do 85 kilograma i imao je težak žreb. U prvom kolu se sastao sa iskusnim Nenadom Žugajem iz Hrvatske. Izgubio je Stankić ali je pokazao da je hrabar i da je pred njim lepa sportska budućnost. Od Žugaja je Stankić izgubio sa 9:5 što je pokazatelj da se Žugaj namučio na strunjači da bi stigao do pobede.
Možda malo i prognoze, ali ako ga budu pravilno vodili u klubu i Stručnom štabu možemo se nadati da će Stankić u narednom period sa takmičenja dolaziti sa medaljama. 
 
PHOTO: ATA Images
vladimir stankic 1
Povezana vest:  RVAČKA LIGA SRBIJE, Pirova pobeda Kanjiže, Šuljok se nesportski ponašao