Došlo je vreme za dugoočekivani spektakl u ovom delu Evrope! Beograd je sutra domaćin događaja Red Bull Show Run, koji se može pratiti potpuno besplatno na centralnim gradskim ulicama.

Trasa događaja ide od Studentskog trga, preko Vasine i Trga Republike do Kolarčeve i Terazija, duž koje se prostire gledalište za publiku. Samo 1% gledalište čine tribine na kojima su sva mesta rasprodata. Na Trgu Republike prisutni posetioci moći će da uživaju u zabavnim sadržajima koji će ovo iskustvo upotpuniti i učiniti ga nezaboravnim.

Povezana vest:  Verili se Nikol Šerzinger i Luis Hamilton

Sve koji su zainteresovani da Red Bull Show Run prate uživo, organizatori savetuju da svoja mesta zauzmu do 12 časova, dok će događaj početi tačno u 13 intoniranjem himne Bože pravde, a kompletan šou trajaće više od dva sata.

Za sve koji nisu u mogućnosti da Red Bull Show Run dožive uživo, dobra vest je da će prenos događaja moći da se prati putem Sportklub kanala, a dobro poznato lice sporta, Srđan Erceg, komentarisaće program.

Povezana vest:  FORMULA 1, Malezija gradi jioš jednu stazu za Formulu 1

Spektakl koji se prvi put dešava u Srbiji pomeriće granice i srpsku prestonicu staviti u epicentar trkačkih dešavanja. U sklopu svog programa Red Bull Show Run Beograd ugostiće neka od najznačajnijih imena iz sveta sporta! Uz pobednika čak 13 trka Formule 1 Dejvida Kultarda, gume će u centru Beograda zapaliti i Red Bull Driftbrothersi, kao i Aras Gibiježa na svoja dva stunt motora.

Povezana vest:  Hamilton pobednik VN Velike Britanije

Foto: Predrag Vučković