Došlo je vreme za dugoočekivani spektakl u ovom delu Evrope! Beograd je sutra domaćin događaja Red Bull Show Run, koji se može pratiti potpuno besplatno na centralnim gradskim ulicama.

Trasa događaja ide od Studentskog trga, preko Vasine i Trga Republike do Kolarčeve i Terazija, duž koje se prostire gledalište za publiku. Samo 1% gledalište čine tribine na kojima su sva mesta rasprodata. Na Trgu Republike prisutni posetioci moći će da uživaju u zabavnim sadržajima koji će ovo iskustvo upotpuniti i učiniti ga nezaboravnim.

Povezana vest:  ŠVAJCARSKA EKIPA PRIZNALA GREŠKU, Zauber odustao od žalbe

Sve koji su zainteresovani da Red Bull Show Run prate uživo, organizatori savetuju da svoja mesta zauzmu do 12 časova, dok će događaj početi tačno u 13 intoniranjem himne Bože pravde, a kompletan šou trajaće više od dva sata.

Za sve koji nisu u mogućnosti da Red Bull Show Run dožive uživo, dobra vest je da će prenos događaja moći da se prati putem Sportklub kanala, a dobro poznato lice sporta, Srđan Erceg, komentarisaće program.

Povezana vest:  ROZBERG OČEKUJE BOLJE REZULTATE

Spektakl koji se prvi put dešava u Srbiji pomeriće granice i srpsku prestonicu staviti u epicentar trkačkih dešavanja. U sklopu svog programa Red Bull Show Run Beograd ugostiće neka od najznačajnijih imena iz sveta sporta! Uz pobednika čak 13 trka Formule 1 Dejvida Kultarda, gume će u centru Beograda zapaliti i Red Bull Driftbrothersi, kao i Aras Gibiježa na svoja dva stunt motora.

Povezana vest:  FIFA zabranila Rozbergu da nosi kacigu sa peharom Mundijala

Foto: Predrag Vučković