Fernando Alonso _VN_spanije_2012_1

FORMULA 1
Kaspersky Lab čestita Fernandu Alonsu na fantastičnoj pobedi u Valensiji
 
Kaspersky Lab, vodeći proizvođač sigurnosnih sistema za upravljanje sadržajem i sponzor tima Scuderia Ferrari, čestita Fernandu Alonsu na fantastičnoj pobedi na Velikoj nagradi Španije u Valensiji.
Osvojeno prvo mesto ne samo da dodatno doprinosi uspehu tima Scuderia Ferrari, već čini Fernanda Alonsa prvim vozačem koji je ove sezone osvojio dve trke. Prvu je osvojio na  Velikoj nagradi Malezije u Sepangu. Fernando je trenutno na čelu liste sa 111 poena, što je 20 poena više u odnosu na drugoplasiranog.
Komentarišući uspeh Španca, Alexander Moiseev, generalni direktor kompanije Kaspersky Lab Italija i Mediteran, izjavio je: „Veoma smo ponosni na saradnju sa timom Scuderia Ferrari i na činjenicu da se Kaspersky Lab logo nalazi na čelu F2012. To je legendarni tim koji nastavlja da beleži sjajne rezultate na stazi. Posvećeni su istim vrednostima kao i mi: najboljim tehnologijama, stalnim inovacijama i želji da budu lideri u oblasti kojom se bave. Čestitamo, Fernando, tebi i tvom timu! Uvek navijamo za vas!”
 
O sponzorstvu između kompanija Kaspersky Lab i Ferrari
 
Kompanija Kaspersky Lab je ušla u svet moto trka u maju 2010, tako što je sponzorisala tim AF Corse i njegova vozila Ferrari GT u trci Le Mans Series, i bila je „zvanični snadbevač“ za tim Scuderia Ferrari. Pola godine kasnije kompanija Kaspersky Lab je postala zvanični sponzor tima, a logo kompanije se nalazio na vozilima Formule 1.
Ove dve kompanije su lansirale i zajednički proizvod: Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition. Ovo sigursnosno rešenje podrazumeva korisnički interfejs u stilu Ferrari i video igricu Ferrari Virtual Academy kako bi bile usklađene najbolje antivirusne tehnologije sa svetski poznatom slikom tima Scuderia Ferrari.
Bolide, na kojima se nalazi logo kompanije Kaspersky Lab, moći ćete videti na svim trkama Formule 1 za sezonu 2012 i 2013. To je deo novog, proširenog ugovora o sponzorstvu između trkačkog tima Scuderie Ferrari i kompanije Kaspersky Lab, koji je objavljen na poslednjoj Velikoj nagradi za sezonu 2011 u Sao Paolu.

 

Povezana vest:  FORMULA 1, Ferari bira između Mase, Hulkenberga i Di Reste