Zlatan Ibrahimovic

Ibrahimović otputovao na lečenje u Švedsku

Najbolji strelac Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović otputovao je u rodnu Švedsku, gde će nastaviti oporavak od povrede zadnje lože, otkrio je danas lider prvenstva Francuske i aktuelni državni prvak.
Jedan od najboljih svetskih napadača povređen je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige šampiona prošle nedelje protiv Čelsija zbog čega je propustio revanš u utorak na Stamford Bridžu, gde je njegov klub eliminisan nakon poraza od 2:0.
Predsednik Pari Sen Žermena, Naser Al-Kelaifi, rekao je radiju RMC da će Ibrahimović odsustvovati sa terena najmanje četiri nedelje, što znači da bi mogao da se pridruži ekipi najranije početkom maja, prenosi AFP.
Švedski reprezentativac, koji je ove sezone postigao za Parižane 40 golova u svim takmičenjima, propustiće i finale francuskog Liga kupa protiv Olimpika iz Liona 19. aprila. Pari Sen Žermen šest kola pre kraja prvenstva ima 13 bodova prednosti nad drugoplasiranim Monakom i mogao bi da obezbedi drugu titulu zaredom već u nedelju ako pobedi Olimpik u Lionu, a Monako u subotu izgubi na gostovanju u Renu.

Povezana vest:  Vijali: Voleo bih da vidim tandem Toti-Baloteli