novi-sad-dukes-indjija-indiansVojvode na premijeri elite u Inđiji

U vojvođanskom okršaju drugog kola, debitant u eliti, Inđija Indiansi, dočekaće starosedeoca u Sportklub Superligi, novosadske GAT Dukese.
Na superligaškoj premijeri Indiansi su pretrpeli ubedljiv poraz od Divljih veprova u Kragujevcu (37:7), gde su nakon lošeg izdanja u prvom poluvremenu (30:0), umnogome popravili utisak u drugom, koje je završeno nerešeno (7:7).
– Posle prvog kola koje smo odigrali u Kragujevcu, shvatili smo da možemo ravnopravno da se nosimo sa najboljim ekipama u zemlji. Novi Sad je odlična ekipa, sačinjena od velikog broja reprezentativaca, odličnih importa i biće jako teško igrati protiv njih. Ukoliko ponovimo igru iz drugog poluvremena protiv ekipe Veprova i ukoliko nas povrede zaobiđu, verujem da ćemo moći da ostvarimo pozitivan rezultat protiv ekipe koja je kandidat za sam vrh – rekao je Vasa Vorkapić, defanzivni bek Indiansa.
Neće biti nimalo lako domaćima na premijeri elite u Inđiji, jer će ispred sebe imati zahuktale Vojvode koje su, predvođene odličnim američkim triom, u prvom kolu pregazile Pantere (65:7).
– Ulazimo u ovaj meč jako motivisani prethodnom pobedom protiv Pančeva. Na nama je da zaustavimo protivnika i još jednom pokažemo da smo ozbiljan tim i da smo ove godine pretendenti za osvajanje titule. U utakmicu ulazimo jako i sigurno, bez potcenjivanja suparničkog tima. Očekujem fer igru i dosta dobrih poteza – kaže Luka Vujinović, lajnbeker Vojvoda.
Utakmica se igra u nedelju, od 14 sati, na terenu kod OŠ „Jovan Popović“ u Inđiji.

Povezana vest:  Srbija protiv Jamajke u Nju Džersiju