Dwight Yorke ManUtd Philipos Karamanolis Eurobank Jonatan Rigby ManUtdEUROBANK I MANCHESTER UNITED – SNAŽAN TIM ZA SIGURNU POBEDU

Manchester United, jedan od najvećih fudbalskih klubova svih vremena, stigao je u Srbiju! Eurobank je potpisala ugovor o saradnji sa legendarnim fudbalskim klubom i time postala prva banka u regionu koja će izdavati Manchester United Paypass MasterCard platne kartice.
Pored brojnih visokih zvaničnika iz sveta politike, ekonomije, biznisa i javnog života, svečani koktel organizovan povodom početka saradnje uveličaće i trostruki osvajač Premijer lige i Lige šampiona, legenda Manchester Uniteda Dvajt Jork (Dwight Yorke), i predstavnici menadžmenta kluba.
-Izuzetno smo ponosni na saradnju Eurobank u Srbiji sa Manchester Unitedom, jednim od najpoznatijih brendova na svetu, sa kojim delimo brojne zajedničke vrednosti. Takođe smo veoma srećni i zbog činjenice da je ovo prva ovakva saradnja u Evropi, što je i za Srbiju i za nas velika čast – ističe Philippos Karamanolis, predsednik Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji.
-Izuzetno mi je drago što Eurobank predstavlja ovu kreditnu karticu u okviru naše saradnje. Sa 1,2 miliona navijača u ovoj zemlji, Manchester United već ima snažno prisustvo u Srbiji i nadamo se da će nam ovo novo partnerstvo pomoći da budemo još prisutniji – izjavio je ovim povodom Ričard Arnold (Richard Arnold), generalni direktor grupacije Manchester United.
Manchester United Paypass MasterCard platne kartice karakteriše niz jedinstvenih pogodnosti – od beskontaktnih transakcija, mogućnosti plaćanja preko interneta, do mogućnosti učestvovanja u promotivnim akcijama sa vrednim nagradama. Korisnike kartica uskoro očekuje nagradna igra sa glavnom nagradom – put na legendarni stadion Old Traford.

Povezana vest:  Tarner suspendovan na četiri utakmice