lopta u mreziRukovodstvo Sloge sumnja da je meč protiv Doline namešten

Neočekivani poraz fudbalera Sloge na svom terenu u Kraljevu od Doline iz Padine (1:2), u 26. kolu Prve lige Srbije, podigao je mnogo prašine u sportskoj javnosti.
Kraljevčani su protiv Doline bili apsolutni favoriti, ali su gosti
koji se bore za opstanak, napravili iznenađenje pobedom u gostima, nanevši Slogi prvi poraz kod kuće ove sezone.
Zoran Milašinović, finansijer Sloge, tvrdi da je utakmica nameštena i da su u tome učestvovali pojedini prvotimci kluba.
„Pa, mi smo ove sezone na svom terenu u potpunosti nadigrali najbolje ekipe u ovom rangu, Mladost, Bežaniju i Metalac, a protiv najlošijeg tima, bez namere da potcenjujem Dolinu, nismo se ni videli na terenu. Neshvatljivo smo gotovo ceo sat igrali nazad, puštali kontre gostima, a pojedinci su se na terenu ponašali kao na izletu, i njima smo se već zahvalili na saradnji“, kaže Milašinović, napominjući da golman Bojan Šejić i štoper Danijel Gašić više nisu članovi Sloge iz Kraljeva.
Zvonko Terzić, predsednik kraljevačkog prvoligaša kaže da je bilo prozivki navijača i za vreme utakmice, što je dodatno podgrejalo sumnje.
„Mi smo ovim činom želeli da skinemo ljagu sa većine igrača Sloge koji se časno bore za dres. U čijem su interesu pojedinci delovali, da li je bilo nečasnih radnji i ko su organizatori svega ovoga, neka utvrdi istraga“, poručio je Terzić.
O svemu onome što se dešavalo na utakmici i svojim sumnjama, predsednik kluba Zvonko Terzić i finansijer Zoran Milašinović, obavestili su FŠ i Policijsku upravu u Kraljevu, gde su dali i pismene izjave.

Povezana vest:  Kros: Ne prelazim u Junajted