rajkovic ZVEZDA-KRKA 26Rajković: Upijam svaki savet

Prerag Rajković se u Termama Čatež priprema za sezonu koja bi mogla da ga izbaci u prvi plan.Golman kojem mnogi pripisuju veliku karijeru, vredno radi i trenira. Kao i njegovi saigrači, Rajković je zadovoljan kako teku pripreme.
-Mogu reći da su uslovi fenomenalni, počevši od hotela, smeštaja, hrane, a i tereni su odlični za pripremanje za narednu sezonu. Nadam se da ćemo biti u top formi, sa Stajkovcem i ostalim članovima stručnog štaba se dosta dobro radilo, takođe smo i mi golmani dosta dobro radili sa Srđanom Maksimovićem, i nadam se da ćemo ući spremni u narednu sezonu.
Dovođenje iskusnog Kahrimana nije poremetilo Rajkovića, koji i sam kaže da upija svaki savet od starijeg kolege.
– Mislim da je zdrava konkurencija neophodna u ovoj situaciji. Kahriman je iskusan, branio je u toliko utakmica, što klupskih što reprezentativnih. Na treninzima daje savete, i pamtih ih, ne samo ja nego i Trkulja i Manojlović.
Talentovani golman je objasnio i interesantnu igru koju golmani sprovode među sobom. Na završetku svakog treninga, počinje svojevrsni „golmanski rat“. Svaki od golmana šutira po dva udarca svojim kolegama.
– Svaki golman šutira po dva puta u jednoj seriji. Tu se Manojlović, kao najmlađi, pokazao najboljim, primio je samo jedan gol, dok smo Kahriman i ja kao iskusniji primili po sedam. Trkulja je primio tri – otkrio je Rajković.

Povezana vest:  Ćurčić: Nadam se da sam ja najveći problem